Direct reserveren bij
vakantiepark het Stoetenslagh
Boeken

Reserveren

t/m

Vakantiewoning Nederland

Op zoek naar een vakantiewoning Nederland voor u en uw gezin?

Vakantiepark het Stoetenslagh is the place to be! Een comfortabele chalet, tijd met het gezin, genietende tieners, gezellig barbecueën, een goed boek lezen en heerlijk eten, dat zijn de ingrediënten van een vakantie bij vakantiepark het Stoetenslagh!  Een vakantiewoning Nederland is op ons vakantiepark geweldig. Bovendien beleeft u bij ons een verrassende strandvakantie in Overijssel. Wat wilt u nog meer?!

Waarom is een vakantie op ons vakantiepark het allerleukst:

  • Voor iedereen en ieder budget is er een passende vakantiewoning Nederland!
  • Ook is er een uitgebreid activiteiten programma voor alle leeftijden. Dus ook de tieners!
  • Op heel het vakantiepark is het strandthema terug te vinden. U beleeft dus een echte strandvakantie!
  • Uniek in Nederland is ons indoor strand, de Happy Fun Beach. Hier kunt u beachvolleyballen, palmboom klimmen, genieten in het zand en er is heerlijk eten in de gezellige horeca!
  • Dankzij de vele indoor en outdoor voorzieningen maakt het niet uit wat voor weer het is! Er zijn altijd activiteiten en er is genoeg te doen!
  • Verder behoren zowel bowlen als boogschieten ook tot de mogelijkheden!
  • Is het weer wat minder? Verruil dan het plekje op het strand voor een strandbedje in het overdekte zwembad, ook geheel in strandthema met kiezelzand om het bad!

Benieuwd naar een vakantiewoning Nederland?

Of u nu een klein budget heeft of juist een luxe vakantie wilt boeken. Het is allemaal mogelijk bij vakantiepark het Stoetenslagh, tienercamping Nederland! Of het nu gaat om een chalet basic, comfort, de luxe, strandchalet of kies voor een luxe kampeertent of tentlodge. U kiest wat het beste bij u past! Bovendien kunt u via onze website (bovenin) vrijblijvend een prijsopgaaf doen en de mogelijkheden bekijken. En komt u er niet helemaal uit? Dan helpen we u graag!

U kunt ons bellen op: 0523 - 638 260 of stuur een mail naar info@stoetenslagh.nl.

Vakantiewoning Nederland Vakantiewoning Nederland Vakantiewoning Nederland
anwb
zoover
consuveilig
rtl4
vechtdal-fietsvierdaagse
anwb-5sterren