Strandchalet
Direct reserveren bij
vakantiepark het Stoetenslagh
Boeken

Reserveren

t/m

Strandchalet op tienercamping

Strandchalet op tienercamping in Overijssel?

Wilt u een verrassende strandvakantie ervaren? Een strandchalet op tienercamping is misschien iets voor u! Ook de strandchalet op tienercamping is voorzien van alle gemakken van thuis en is comfortabel en modern. Daarnaast is de strandchalet op tienercamping is te boeken voor maximaal 6 personen! Kom met uw hele gezin een strandchalet op tienercamping huren bij tienercamping het Stoetenslagh.

Inrichting strandchalet op tienercamping

De strandchalet in Overijssel beschikt over drie kleine slaapkamers, maar heeft een ruime woonkamer met keuken. Het tweepersoonsbed is 2.00 x 1.40 meter. In de overige slaapkamers zijn twee losse bedden en een stapelbed. Overigens komt u in een strandchalet in Overijssel niets te kort:

  • Er is een luxe badkamer met douche en aparte toiletruimte
  • De keuken van het strandchalet is voorzien van alle gemakken die uw vakantie comfortabel maken
  • Onze strandchalet in Overijssel heeft een vaatwasser
  • Maar ook een 4-pits fornuis
  • Verder is uiteraard een koelkast met klein vriesvak
  • Koffiezetapparaat
  • Waterkoker
  • Magnetron

Strandchalet op tienercamping: de afmetingen van de chalet zijn 40,5 m2 plus ingebouwde veranda en terras. Woonkamer oppervlakte: 15,45 m2. Dit type chalet is compleet ingericht  en heeft uiteraard ook een vaatwasser in de chalet! Daarnaast heeft deze chalet ook 3 slaapkamers.

 Waarom kiezen voor een strandchalet op tienercamping?

Dit type chalet ligt direct aan de recreatieplas en heeft hierdoor een prachtige ligging. Daardoor heeft u een prachtig uitzicht en kunt u van een echte strandvakantie genieten. Heerlijk relaxt op uw eigen terras met een drankje genieten van de onder gaande zon of van het gezin wat in de recreatieplas zich vermaakt. Wij bieden hier echt een strandvakantie in Overijssel voor gezinnen met kinderen en tieners. In deze recreatieplas zijn 2 waterglijbanen en de Tubby Splash, maar ook in de maanden juli en augustus kijkt u direct op het Aquapark met volop activiteiten.

Kortom veel actie op de recreatieplas, maar ook bij minder weer hebben we een indoor strand en uiteraard een overdekt zwembad. Hierdoor beleeft u zowel met goed als slecht weer een echte strandvakantie in Overijssel.

Heeft u vragen? We staan u graag te woord. Bel met 0523 - 638 260 of mail naar info@stoetenslagh.nl.

Strandchalet op tienercamping Strandchalet op tienercamping Strandchalet op tienercamping
anwb
zoover
consuveilig
rtl4
vechtdal-fietsvierdaagse
anwb-5sterren