Chalet comfort 6 personen
Direct reserveren bij
vakantiepark het Stoetenslagh
Boeken

Reserveren

t/m

Chalet comfort 6 personen

Chalet comfort 6 personen boekt u bij Tienercamping het Stoetenslagh!

Bent u op zoek naar een leuke vakantie? U boekt bij ons een chalet comfort 6 personen. U kunt bij Vakantiepark het Stoetenslagh genieten van een luxe vakantie tegen een eerlijke prijs. Chalet comfort is geschikt voor maximaal 6 personen. Neem uw hele gezin mee naar Vakantiepark het Stoetenslagh.

U boekt deze chalet comfort 6 personen tegen een eerlijk tarief. Ook in een chalet comfort 6 personen komt u niets tekort. U heeft alle luxe van thuis. Dit chalet heeft drie slaapkamers, met in de ouderslaapkamer een tweede tv. Ook heeft u een ruime woonkamer, moderne en compleet ingerichte keuken, een nette douche en apart toilet. Bovendien heeft u ook een vaatwasser tot uw beschikking en staat er een welkomstpakketje bij aankomst voor u klaar. In de chalet comfort 6 personen zijn geen huisdieren toegestaan.

De woonkamer heeft een oppervlakte van 15,45m2 en de totale oppervlakte is 35m2. Daarnaast heeft u ook een veranda van 12,2m2 groot. De veranda is half overdekt waardoor u op een zomeravond heerlijk buiten kunt zitten.

Boek eenĀ chalet comfort 6 personen en beleef een onvergetelijke vakantie!

Maar waarom boekt u een chalet comfort 6 personen op een tienercamping? Het belangrijkste is natuurlijk dat de tieners veel te doen hebben, zodat u ook een heerlijke vakantie heeft. Wij bieden veel activiteiten voor het hele gezin. Dus voor alle leeftijden is er wel iets te doen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om te kajakken op de 5 ha grote recreatieplas, maar ook de 2 waterglijbanen geven veel plezier. Daarnaast is er in de zomermaanden, juli en augustus een echt Aquapark op de recreatieplas. Maar ook bij minder mooi weer kunt u bij ons een strandvakantie beleven in ons indoor strand. Of heerlijk zwemmen in het overdekte zwembad. En uiteraard het strandthema is helemaal doorgevoerd en biedt u veel mogelijkheden voor een perfecte vakantie in Overijssel.

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Bel met 0523 - 638 260 of mail naar info@stoetenslagh.nl.

Chalet comfort 6 personen Chalet comfort 6 personen Chalet comfort 6 personen
anwb
zoover
consuveilig
rtl4
vechtdal-fietsvierdaagse
anwb-5sterren