Chalet comfort 4 personen
Direct reserveren bij
vakantiepark het Stoetenslagh
Boeken

Reserveren

t/m

Chalet comfort 4 personen

Chalet comfort 4 personen voor het hele gezin!

Bent u op zoek naar een comfortabele vakantie voor het hele gezin? Dan is een chalet comfort 4 personen bij Tienercamping het Stoetenslagh iets voor u! Bekijk ons aanbod en laat u overtuigen! Wij bieden prachtige en luxe chalets, voor een luxe vakantie. Boek een chalet de comfort: een chalet comfort 4 personen.  Dit type chalet heeft 2 slaapkamers.

Het chalet comfort 4 personen is voorzien van alle gemakken die u thuis ook heeft. De chalet comfort heeft twee slaapkamers, met in de ouderslaapkamer een extra tv. Daarnaast heeft u een moderne woonkamer met compleet ingerichte keuken. Bovendien heeft u ook een vaatwasser! U hoeft dus tijdens uw vakantie niet zelf af te wassen! Tevens heeft u een veranda die half overdekt is. Hier kunt u heerlijk zitten en genieten van uw vakantie.

De woonoppervlakte van chalet comfort is 14,45 m2. U heeft dus veel ruimte in de woonkamer! De totale oppervlakte is maar liefst 31,4m2. De chalet comfort 4 personen is comfortabel en toch zeer betaalbaar! In dit chalet comfort 4 personen kunt u genieten van een heerlijke vakantie met het hele gezin!

Waarom een chalet comfort 4 personen op een tienercamping?

Onze 5 sterren tienercamping heeft naast de chalet comfort 4 personen ook een ruim aanbod aan chalets van diverse types. Maar u kiest voor een 5 sterren Tienercamping in Overijssel, waarbij er voor de tieners veel te doen is in de vakantie perioden. Wij bieden veel activiteiten en veel voorzieningen voor gezinnen met kinderen en tieners.

Namelijk een overdekt zwembad en een overdekt indoor strand. Maar ook een 5 ha. grote recreatieplas met 2 waterglijbanen en een Tubby Splash. In de maanden juli en augustus ligt er een aquapark op de recreatieplas met nog veel meer plezier voor het hele gezin. Naast een tapasrestaurant hebben we 2 bowlingbanen en 2 handboogschietbanen om u een gezellige avond met het gezin te kunnen bieden.

Kom naar Tienercamping het Stoetenslagh! Heeft u nog vragen? We staan u graag te woord via: info@stoetenslagh.nl of 0523 - 638 260.

Chalet comfort 4 personen Chalet comfort 4 personen Chalet comfort 4 personen
anwb
zoover
consuveilig
rtl4
vechtdal-fietsvierdaagse
anwb-5sterren