Chalet Basic Trendy
Direct reserveren bij
vakantiepark het Stoetenslagh
Boeken

Reserveren

t/m

Chalet basic trendy 6 personen

De chalet basic trendy: een moderne chalet voor 6 personen!

Wilt u een chalet basic trendy huren op een prachtig vakantiepark met veel voorzieningen? U bent bij het Stoetenslagh aan het juiste adres. Een chalet basic trendy is een prachtige en moderne accommodatie waar u niets tekort zult komen. Boek de chalet basic trendy bij het Stoetenslagh en geniet van een heerlijke strandvakantie in Overijssel!

De chalet basic trendy is te boeken voor maximaal 6 personen. We zetten de weetjes van een chalet basic trendy voor u op een rijtje:

  • Ook in dit chalet wordt niet gerookt
  • Tevens zijn er drie kleine slaapkamers, maar de woonkamer en keuken zijn vrij ruim en trendy ingericht
  • Ook is er een moderne douche en een aparte ruimte voor het toilet
  • Daarnaast is de keuken modern en voorzien van alle gemakken: 4-pits fornuis, koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker en magnetron
  • Bovendien is er een veranda met tuinset

Chalet basic trendy: beleef een verrassende en comfortabele vakantie!

  • Dit type chalet staat op de velden Branding en Inktvis
  • Afmetingen van de chalet zijn: 35 m2
  • Woonoppervlakte van de chalet is: 12,50 m2
  • Aankomst na 15.00 uur, vertrek voor 10.00 uur

Het bedlinnen is in deze chalets niet aanwezig, maar u kunt dit wel bijboeken. Natuurlijk zijn er wel dekbedden en kussens aanwezig.  De borg (€ 50,00) krijgt u binnen 14 dagen per bank terug, u dient het chalet netjes en veegschoon achter te laten!

Om de boekingen zo aansluitend mogelijk te maken, doen wij niet aan voorkeursboekingen. Maar wel proberen wij zo veel mogelijk rekening te houden met uw voorkeur. Hierdoor houden wij de vrijheid om optimaal te kunnen boeken. Wij kunnen u helaas geen garantie bieden dat u tijdens een chalet huren zult verblijven in de chalet van uw voorkeur.

Voor meer informatie over het huren van een chalet basic trendy kunt u bellen met 0523 - 638 260 of mail naar: info@stoetenslagh.nl. Overigens staan we u ook graag te woord voor andere vragen.

Chalet basic trendy 6 personen Chalet basic trendy 6 personen Chalet basic trendy 6 personen
anwb
zoover
consuveilig
rtl4
vechtdal-fietsvierdaagse
anwb-5sterren