Chalet Basic Plus
Direct reserveren bij
vakantiepark het Stoetenslagh
Boeken

Reserveren

t/m

Chalet basic plus 6 personen

Chalet basic plus 6 personen bij Tienercamping het Stoetenslagh!

Voor een heerlijke vakantie boekt u een chalet basic plus 6 personen. U kunt verschillende mooie chalets boeken bij Vakantiepark het Stoetenslagh. Maar ook de chalet basic plus voor 6 personen is een comfortabele chalet, voorzien van alle gemakken. U komt niets tekort in een chalet basic plus 6 personen. Kom dus met het hele gezin naar Tienercamping het Stoetenslagh voor een heerlijke vakantie met veel plezier en veel activiteiten.

De chalet basic plus 6 personen heeft drie slaapkamers, een ruime woonkamer, moderne douche en apart toilet en een compleet ingerichte keuken. Daarnaast heeft u ook een half overdekte veranda waar u heerlijk kunt zitten. Naast de chalet basic plus voor 6 personen heeft u de ruimte om uw auto te parkeren. Het bedlinnen is niet inclusief, deze kunt u wel optioneel bijboeken voor €8,00 p.p. Tevens  heeft u de mogelijkheid om de bedden op te laten maken voor €5,00 p.p.

De woonoppervlakte van het chalet is 12,5m2. De totale oppervlakte van de chalet basic plus is 34,3m2. In deze chalet heeft u dus net wat meer ruimte dan in een chalet basic plus. Wilt u dus iets meer comfort? Dan is de chalet basic plus iets voor u!

Daarnaast is een chalet basic plus 6 personen een mooie chalet die u tegen een aantrekkelijke prijs wordt aangeboden. Een vakantie hoeft niet duur te zijn. Boek voordelig uw vakantie bij Vakantiepark het Stoetenslagh.

De voordelen van een chalet basic plus 6 personen zijn:

  • compleet ingerichte chalet
  • 1 auto mag bij de chalet basic plus 6 personen geparkeerd worden
  • 3 slaapkamers
  • ruimere woonkamer
  • van alle gemakken voorzien

Maar u boekt natuurlijk een chalet basic plus 6 personen op een tienercamping voor de activiteiten die er georganiseerd worden. Wij bieden voor alle leeftijden tal van activiteiten aan. Daarnaast hebben we veel overdekte voorzieningen op onze tienercamping het prachtige indoor strand is uniek in Nederland. Hier kunt u terecht voor tal van overdekte activiteiten bij minder mooi weer!

Chalet basic plus 6 personen Chalet basic plus 6 personen Chalet basic plus 6 personen
anwb
zoover
consuveilig
rtl4
vechtdal-fietsvierdaagse
anwb-5sterren