Direct reserveren bij
vakantiepark het Stoetenslagh
Boeken

Reserveren

t/m

Vakantiepark met glijbanen

Glij van onze nieuwe glijbanen!

Op zoek naar een vakantiepark met glijbanen? Zo’n park waar je je kinderen ’s ochtends een broodje geeft en vervolgens de rest van de dag niet ziet omdat ze het zo leuk hebben? Bekijk dan eens de glijbanen van Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh! Wij hebben namelijk fantastische nieuwe glijbanen waar de kinderen (maar u waarschijnlijk ook!) zich uren kunnen vermaken.

Nieuw sinds juli 2020, de Space bowl en 2 andere super gave glijbanen!

Dit seizoen zijn de glijbanen voor het eerst in gebruik. Super gaaf! De gezinnen die de glijbanen al hebben geprobeerd zijn allemaal heel enthousiast! Echt een aanrader dus, ons vakantiepark met glijbanen! De glijbanen komen uit in een uitglijbak (niet in de recreatieplas).

Regels glijbanen

Wanneer het aankomt op veiligheid nemen wij de veiligheidsregels natuurlijk goed in acht! Daarom zijn er een aantal regels voor het gebruik van de glijbanen:

  • Je moet minimaal 120 cm lang zijn
  • En je moet in het bezit zijn van zwemdiploma A en B
  • Daggasten zijn momenteel helaas niet toegestaan (i.v.m. Coronamaatregelen) en kunnen dus geen gebruik maken van de glijbanen

Nog veel meer waterpret op ons vakantiepark met glijbanen

Naast de nieuwe glijbanen, hebben we ook nog 2 andere waterglijbanen die uitkomen in onze recreatieplas. En ook een aanrader: onze Tubby Splash waar je met een band vanaf glijdt. Kortom, genoeg glijplezier in en om onze recreatieplas! En nog niet uitgespeeld op ons vakantiepark met glijbanen? Probeer dan ook nog eens ons Aquapark! Een uitdagende stormbaan op het water.

Na al dat geglij en gespeel even uitrusten? Dat kan op ons prachtige strand. Neem je handdoek mee en geniet in het zonnetje van de vakantie.

Meer weten over onze glijbanen of ons vakantiepark? Neem gerust contact met ons op. Bel naar 0523 – 638 260 of mail naar stoetenslagh@capfun.com

We helpen u graag.

Graag tot ziens op ons vakantiepark met glijbanen: Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh!

Vakantiepark met glijbanen Vakantiepark met glijbanen
anwb
zoover
consuveilig
rtl4
vechtdal-fietsvierdaagse
anwb-5sterren