Vakantie met pubers
Direct reserveren bij
vakantiepark het Stoetenslagh
Boeken

Reserveren

t/m

Vakantie met pubers

Boek een vakantie met pubers bij tienercamping het Stoetenslagh!

Tijdens een vakantie met pubers wilt u natuurlijk op een geweldige camping staan. U bent bij tienercamping het Stoetenslagh aan het juiste adres. U kunt bij ons genieten van een heerlijke vakantie met uw pubers! Zij zullen zich zeker vermaken en als zij zich vermaken, dan vermaakt u zich toch ook? Boek daarom uw vakantie met pubers bij tienercamping het Stoetenslagh. Door de vele activiteiten en 5 sterren voorzieningen wordt uw vakantie een groot succes. Bovendien zullen uw pubers een onvergetelijke vakantie beleven tijdens uw vakantie met pubers..

Overdekt zwembad tijdens vakantie met pubers

Kom tijdens uw vakantie met pubers heerlijk zwemmen in ons tropische overdekte zwembad. Wij beschikken over een prachtig zwembad waar u heerlijk kunt zwemmen. Om het bad ligt kiezelstrand zodat u het echte strandgevoel ervaart. Ook is er een stroomversnelling en zijn er bubbels.Iedereen kan zich uren vermaken in het overdekte zwembad op onze camping. Naast zwemmen in ons zwembad kunt u tijdens uw vakantie ook zwemmen in de recreatieplas. Natuurlijk kunt u dan bij mooi weer ook genieten van het mooie weer op het strand tijdens uw vakantie.

Tijdens een vakantie wilt u natuurlijk een geweldig activiteiten programma! U kunt genieten van leuke activiteiten als:  spelavonden, karaoke, talentenjachten, bingo en nog veel meer. Niemand hoeft zich te vervelen tijdens de vakantie. Bovendien worden de kleine kinderen ook niet vergeten tijdens uw vakantie. Zij kunnen iedere dag bij de Kidsclub terecht, waar zij kunnen knutselen, zingen, dansen en avonturen beleven. U kunt dus met het hele gezin genieten van een onvergetelijke vakantie met veel plezier en veel activiteiten tijdens uw vakantie met pubers.

Kom ook een gezellig avondje bowlen of boogschieten tijdens uw vakantie. Gezellig in combinatie met een hapje en een drankje. Boek dus snel uw vakantie bij tienercamping het Stoetenslagh!

Vakantie met pubers Vakantie met pubers Vakantie met pubers
anwb
zoover
consuveilig
rtl4
vechtdal-fietsvierdaagse
anwb-5sterren