Direct reserveren bij
vakantiepark het Stoetenslagh
Boeken

Reserveren

t/m
Junimaand Lees meer over dit arrangement
Nazomeren Lees meer over dit arrangement

Kampeerarrangementen Overijssel van Capfun het Stoetenslagh

Vele voordelige kampeerarrangementen Overijssel

Bent u een echte kampeerder? Houdt u van het campinggevoel? En bent u op zoek naar de leukste en voordeligste kampeerarrangementen Overijssel? Dan moet u echt eens kijken naar het aanbod van Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh. Onze kampeerarrangementen Overijssel zijn namelijk leuk voor het hele gezin. Er is namelijk het hele jaar door veel te doen en veel te beleven:

  • Veel overdekte voorzieningen
  • Uniek indoor strand met beachvolleybal en palmboom klimmen
  • Overdekt zwembad, geheel in strandthema
  • Bowlen en boogschieten is ook mogelijk
  • Gezellig restaurant met tapaskaart en plates
  • Ieder weekend en tijdens de vakanties een super gaaf activiteitenprogramma
  • Iedere dag beleeft u een strandvakantie in Overijssel

 

Kamperen op ruime comfort kampeerplaatsen

Bij Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh kunt u kamperen op comfort kampeerplaatsen van 120-140 m2. Al onze kampeerplaatsen hebben een 10 Ampère stroomaansluiting. Ook is er een vuilwaterafvoer en wateraansluiting. Daarnaast heeft u overal gratis Wifi (beperkt). Er zijn prachtige kampeerplaatsen aan het water. Ook zijn er kampeerplaatsen waar honden zijn toegestaan en kunt u kamperen aan de visvijver. Er is dus keuze genoeg. Ook wanneer u kiest voor onze kampeerarrangementen Overijssel.

Ook over de voorzieningen en de activiteiten hoeft u zich geen zorgen te maken. Er is namelijk veel te doen. Wij zijn een 5 sterren ANWB camping. Dit houdt dus in dat we goede voorzieningen hebben. Bovendien beleeft u bij ons een echte strandvakantie in Overijssel. Overal op ons vakantiepark is het strandthema duidelijk. Zodra u bij ons het terrein op komt zult u genieten van een strandvakantie. Uniek in Overijssel!

Wilt u meer weten over Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh? Dan kunt u ons bellen op 0523 – 638 260 of stuur een mail naar stoetenslagh@capfun.com

We helpen u uiteraard graag!

Kampeerarrangementen Overijssel van Capfun het Stoetenslagh Kampeerarrangementen Overijssel van Capfun het Stoetenslagh Kampeerarrangementen Overijssel van Capfun het Stoetenslagh
anwb
zoover
consuveilig
rtl4
vechtdal-fietsvierdaagse
anwb-5sterren