Direct reserveren bij
vakantiepark het Stoetenslagh
Boeken

Reserveren

t/m

Winkelcorner op tienercamping

De winkelcorner op tienercamping heeft een klein assortiment!

Tienercamping het Stoetenslagh heeft een gezellige en kleine winkelcorner. Hier kunt u alle nodige, vergeten producten kopen. Bovendien kunt u iedere morgen bij onze winkelcorner op tienercamping terecht voor heerlijke verse broodjes en koffie. De broodjes worden vers afgebakken in onze winkelcorner op tienercamping.

Bij onze winkelcorner op tienercamping kunt u de vergeten producten halen. Hierbij kunt u denken aan shampoo, tandpasta, broodbeleg, macaroni, batterijen, speelgoed, kranten, boeken, lectuur, dvd’s enz. Ook kunt u bij onze winkelcorner op tienercamping heerlijk ijs en streekproducten halen.

Onze winkelcorner is echter geen winkel. U kunt hier niet uitgebreid boodschappen doen. Voor al de overige dagelijkse boodschappen, rijdt u naar de dichtstbijzijnde dorpen (bijvoorbeeld Hardenberg, Dedemsvaart of Slagharen). Waarbij de Jumbo in Slagharen op slechts 4 km van onze tienercamping ligt.

Waarom een winkelcorner op tienercamping?

Ondanks dat wij een redelijk grote camping hebben, is het voor ons niet mogelijk om een echte winkel op de camping te hebben. Daarom hebben wij gekozen voor een winkelcorner op tienercamping. Wellicht dat u dit anders verwacht van een grote camping, maar zakelijk gezien is het voor ons onmogelijk om u deze service te bieden. Omdat de supermarkten zoveel concurreren is het niet mogelijk om ook maar een klein beetje mee te kunnen doen met de prijs concurrentie.  Dit is dan ook de reden op wel voor het camping gemak te kiezen en elke morgen verse broodjes te en de vergeten artikelen te bieden. Daarnaast hebben we een klein assortiment aan speelgoed en lectuur.

De winkelcorner in de receptie is dagelijks geopend tijdens het seizoen. Hierdoor kunt u 7 dagen in de week verse broodjes en eventueel de krant of iets anders halen. Daarnaast kunt u er ook een kop koffie of een drankje op het terras voor de winkelcorner halen.

Winkelcorner op tienercamping Winkelcorner op tienercamping Winkelcorner op tienercamping
anwb
zoover
consuveilig
rtl4
vechtdal-fietsvierdaagse
anwb-5sterren