Direct reserveren bij
vakantiepark het Stoetenslagh
Boeken

Reserveren

t/m

Zwembad reserveren

Corona maatregelen zwembad

Vanwege de Corona maatregelen kunt u een tijdsblok van een uur reserveren in het zwembad. Vanwege de grootte van ons zwembad mogen er maximaal 30 personen tegelijk in het zwembad aanwezig te zijn. Het is dus noodzakelijk om te reserveren! Wanneer u geen reservering heeft voor het zwembad, is het helaas niet toegestaan om te komen zwemmen. U kunt tijdens het laagseizoen 1 reservering per gezin, per dag maken. Tijdens het Pinksterweekend kunt u maximaal 1 reservering maken (tijdens het weekend).

  • Houd de gereserveerde tijd aan. Heeft u bijvoorbeeld om 11 uur gereserveerd? Dan kunt u ook pas om 11 uur naar binnen. Onze medewerker zal bij de ingang uw naam vragen en controleren met de lijst van reserveringen.
  • Onze medewerkers hebben nog even de tijd nodig om het zwembad weer schoon te maken voordat de volgende groep naar binnen gaat. Onze medewerker zal 5 minuten voor het einde van uw gereserveerde uur u vragen het zwembad te verlaten. Wij verwachten dat u dit respecteert en tijdig het zwembad verlaat.
  • De douches en kleedhokjes zijn buiten gebruik. U dient uw badkleding aan te hebben als u naar het zwembad gaat en ook weer in uw badkleding het zwembad te verlaten. Houd hier dus rekening mee!
  • Om bacteriĆ«n (nog) minder kans van leven te geven is onze chloorwaarde hoger dan u van ons gewend bent. Mocht u tijdens het zwemmen klachten krijgen, wilt u dit melden bij ons?

Reserveren kan via onderstaande button en volgens de volgende stappen:

  1. Ga naar: stoetenslagh.leisurehub.nl
  2. Kies de datum van de volgende dag
  3. Kies de activiteit zwemmen en het gewenste tijdsblok
  4. Vul je klantnummer en gereserveerde naam in (deze heeft u in uw mail ontvangen).
  5. Vul optioneel je emailadres in voor een bevestiging van uw reservering.
  6. Bevestig de reservering

 

Heeft u nog vragen over ons vakantiepark met zwembad? U kunt ons bellen op 0523 – 638 260 of mail naar stoetenslagh@capfun.com

Zwembad reserveren Zwembad reserveren Zwembad reserveren
anwb
zoover
consuveilig
rtl4
vechtdal-fietsvierdaagse
anwb-5sterren