Direct reserveren bij
vakantiepark het Stoetenslagh
Boeken

Reserveren

t/m

Tienercamping met overdekt zwembad

Tienercamping met overdekt zwembad, bij 5 sterren camping het Stoetenslagh!

Voor een fantastische vakantie boekt u bij een tienercamping met overdekt zwembad. U beleeft een onvergetelijke vakantie met het hele gezin. Tienercamping het Stoetenslagh is een geweldig vakantiepark voor gezinnen met kinderen en tieners.  Uw vakantie is compleet op een tienercamping met overdekt zwembad, want u moet natuurlijk heerlijk met uw kinderen kunnen zwemmen tijdens uw vakantie!

Bent u benieuwd naar onze tienercamping met overdekt zwembad? Uw kinderen kunnen uren zwemmen in ons verwarmde overdekte zwembad. Ons zwembad heeft een strandthema, daarom beleeft u ook in het zwembad dus een verrassende strandvakantie. Rondom het zwembad ligt kiezelstrand waardoor het strandthema duidelijk naar voren komt. Ook staan er vele strandstoelen rondom het zwembad. Hier kunt u heerlijk liggen en genieten van uw boek. Ook is er op ons tienercamping met overdekt zwembad aan de kleintjes gedacht. In het zwembad is een gedeelte voor de kleine kinderen. Hier is het ondiep waardoor zij ook lekker kunnen genieten in ons zwembad.

Altijd aangenaam om te zwemmen op onze tienercamping met overdekt zwembad

Het water heeft een constante temperatuur van 29 graden. Er is een stroomversnelling, bubbels en verschillende waterattributen. In ons zwembad hoeft u zich dus zeker niet te vervelen! Boek uw vakantie dus bij onze tienercamping met overdekt zwembad.

Op onze tienercamping met overdekt zwembad kunt u naast zwemmen in het zwembad, ook zwemmen in de recreatieplas. Op ons park vindt u een 5 hectare grote recreatieplas met twee waterglijbanen en een Tubby Splash. Bovendien kunt u ook heerlijk zonnen en genieten op het strand van de recreatieplas.

Uw vakantie is compleet bij tienercamping het Stoetenslagh. Boek een onvergetelijke vakantie met het hele gezin op ons vakantiepark met overdekt zwembad. U kunt bij ons prachtig kamperen of huur een modern chalet of ruime stacaravan! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons. U mailt dan naar: info@stoetenslagh.nl of belt met 0523 - 638 260.

Tienercamping met overdekt zwembad Tienercamping met overdekt zwembad Tienercamping met overdekt zwembad
anwb
zoover
consuveilig
rtl4
vechtdal-fietsvierdaagse
anwb-5sterren