Direct reserveren bij
vakantiepark het Stoetenslagh
Boeken

Reserveren

t/m

Sanitairgebouwen op tienercamping

Sanitairgebouwen op tienercamping het Stoetenslagh!

Tijdens uw vakantie moeten de sanitairgebouwen op tienercamping het Stoetenslagh natuurlijk goed zijn. Bij tienercamping het Stoetenslagh zijn de sanitairgebouwen geweldig en 5 sterren waardig! Boek dus uw vakantie bij tienercamping het Stoetenslagh! Wij besteden veel aandacht aan hygiëne en schoonmaak. De  sanitairgebouwen op tienercamping het Stoetenslagh worden dus goed schoongehouden. In het hoofdseizoen wordt er zelfs drie keer per dag schoongemaakt. U bent dus verzekerd van schoon camping sanitair.

Tienercamping het Stoetenslagh beschikt over vijf sanitairgebouwen. De sanitairgebouwen op tienercamping het Stoetenslagh zijn geheel in strandthema. Hierdoor zien zelfs de toiletgebouwen er mooi uit! Bovendien voldoen de sanitairgebouwen op tienercamping het Stoetenslagh aan de modernste eisen en ze hebben een mooie uitstraling.

5 sterren sanitairgebouwen op tienercamping het Stoetenslagh

Al onze sanitair gebouwen zijn van gelijke kwaliteit. Ze zijn allemaal voorzien van babyrooms, familiedouches, wascabines en een chemische uitstort. Daarnaast heeft het sanitairgebouw bij het veld Schildpad ook een mindervaliden toilet.

Ons camping sanitair wordt goed onderhouden en dagelijks schoon gemaakt door ons eigen personeel. Maar ook hebben wij voor onze sanitairgebouwen op tienercamping het Stoetenslagh een legionella beheersplan. Verder worden de gebouwen twee keer per seizoen getest op legionella bacteriën.

Komt u kamperen bij ons? Dan krijgt u bij aankomst een Sepkey. Deze kunt u gebruiken in de sanitairgebouwen. U kunt bij ons onbeperkt douchen, maar u krijgt 4 minuten per persoon per dag gratis van ons. Wanneer deze minuten verbruikt zijn, kunt u de Sepkey weer opladen bij de receptie. U kunt er dan zelf wat geld opzetten, zodat u weer kunt douchen. Let op: bij kampeerarrangementen van een maand of langer dient u te betalen voor het douchen!

U kunt ook een kampeerplaats boeken met privé sanitair. Houdt u er niet van om steeds naar de sanitairgebouwen te lopen? Dan is dit misschien de oplossing voor u! U hoeft niet naar de  sanitairgebouwen op tienercamping het Stoetenslagh!

Sanitairgebouwen op tienercamping Sanitairgebouwen op tienercamping Sanitairgebouwen op tienercamping
anwb
zoover
consuveilig
rtl4
vechtdal-fietsvierdaagse
anwb-5sterren