Direct reserveren bij
vakantiepark het Stoetenslagh
Boeken

Reserveren

t/m

Bowlingbanen op tienercamping

Bowlingbanen op tienercamping tegen een aantrekkelijke prijs!

Tienercamping het Stoetenslagh biedt de leukste activiteiten voor jong en oud. Niemand hoeft zich te vervelen bij ons. Wij beschikken over prachtige bowlingbanen op tienercamping. Daarnaast beschikken wij over een prachtig park met veel buitenactiviteiten. Natuurlijk denken wij ook aan geweldige activiteiten voor binnen. Kom dus gezellig een avondje bowlen of spelen in de Happy Fun Beach met het hele gezin of met de hele familie.

Bij Tienercamping het Stoetenslagh kunt u bowlen op prachtige glow in the dark bowlingbanen op tienercamping. Deze banen zijn volautomatisch en voor de kinderen zijn er bumpers. Hierdoor is bowlen voor de allerkleinsten ook leuk, want zij gooien nooit in de goot! Er zijn twee banen aanwezig waar u gebruik van kunt maken. Huur onze bowlingbanen op tienercamping ook in combinatie met onze boogschietbanen. Ook leuk in combinatie met een hapje en een drankje.

Bowlingbanen op tienercamping ook voor feesten en partijen!

Onze bowlingbanen op tienercamping zijn in het hoofdseizoen en in de schoolvakantie 7 dagen per week geopend. Of u nu gast bent van onze camping of niet, u bent altijd van harte welkom!  Tussen 1 november en 23 maart kunt u alleen op afspraak bowlen, bijvoorbeeld in combinatie met een feestarrangement.  Al onze activiteiten, feesten en partijen voor bedrijven of families zijn te boeken via onze website Happy Fun Beach.

Kinderfeestje op tienercamping

Huur ook onze bowlingbanen op tienercamping tijdens een kinderfeestje. Ook dit is mogelijk bij ons vakantiepark. U kunt het hele jaar kinderfeestjes bij ons organiseren. Wel dient u vooraf te reserveren. Er zijn verschillende arrangementen mogelijk. Ook kunt u dit in combinatie met zwemmen doen. Maar ook ons indoor strand is uiteraard uniek om een kinderfeestje te geven in de wintermaanden. Een unieke strandervaring maar dan overdekt!

Bent u benieuwd naar onze bowlingbanen op tienercamping?

Kijk dan hier voor meer informatie of neem contact op met ons. Bel 0523 - 638 260 of mail naar: info@stoetenslagh.nl. U mag natuurlijk ook gewoon een keer langs komen!

Bowlingbanen op tienercamping Bowlingbanen op tienercamping Bowlingbanen op tienercamping
anwb
zoover
consuveilig
rtl4
vechtdal-fietsvierdaagse
anwb-5sterren