Tienervakantie in het Vechtdal
Direct reserveren bij
vakantiepark het Stoetenslagh
Boeken

Reserveren

t/m

Tienervakantie in het Vechtdal

Tienervakantie in het Vechtdal op Vakantiepark het Stoetenslagh

Bent u op zoek naar een Tienervakantie in het Vechtdal? Dan bent u bij Vakantiepark het Stoetenslagh aan het juiste adres. Midden in het Vechtdal bevindt zich onze 5 sterren tienercamping, omgeven door bos. Vakantiepark het Stoetenslagh ligt tussen Ommen en Hardenberg, een prachtige omgeving dus!

Omgeving Tienervakantie in het Vechtdal

In de directe omgeving van tienercamping Nederland is ontzettend veel te doen. Ga een dagje naar Ommen of Hardenberg, of ga varen op de Vecht. Daarnaast kunt u ontzettend mooi wandelen en fietsen tijdens uw Tienervakantie in het Vechtdal.

Kamperen tijdens Tienervakantie in het Vechtdal

Tijdens uw tienervakantie in het Vechtdal kunt u kamperen op een van onze comfort kampeerplaatsen, maar ook kunt u kiezen voor een comfort kampeerplaats met prive sanitair. Wij bieden veel verschillende mogelijkheden:

  • Boek een kampeerplaats aan het water
  • Maar ook kunt u een veld kiezen waar uw hond mee mag
  • Daarnaast behoort een rustig veld achterop de tienercamping ook tot de mogelijkheden
  • Tevens kunt u uw voorkeur aangeven met een voorkeursboeking, u heeft dan 100% garantie voor een bepaalde kampeerlaats

Chalet huren tijdens Tienervakantie in het Vechtdal

Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een huuraccommodatie op tienercamping Nederland. Ook hebben wij voldoende chalets en luxe kampeertenten om aan ieders wensen te voldoen. Kies onder andere voor een chalet aan het strand, de strandchalet. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een chalet de luxe; deze heeft 2 badkamers! Maar ook zijn er chalets waar honden zijn toegestaan, namelijk de chalets basic 4 personen, chalets basic 6 personen en chalets basic plus. Zoals u ziet zijn er voldoende mogelijkheden!

Animatie tijdens uw Tienervakantie in het Vechtdal

Tijdens uw Tienervakantie in het Vechtdal hoeft u zich geen moment te vervelen! Ons animatieprogramma is zeer uitgebreid en voor alle leeftijden. Zowel de jongere kinderen als tieners zullen de tijd van hun leven hebben. En als zij genieten, geniet u toch ook?

Een Tienervakantie in het Vechtdal is dus een echte aanrader! Als u nog vragen heeft, mag u natuurlijk gerust contact met ons opnemen. Bel met 0523 - 638 260 of mail naar info@stoetenslagh.nl.

Tienervakantie in het Vechtdal Tienervakantie in het Vechtdal Tienervakantie in het Vechtdal
anwb
zoover
consuveilig
rtl4
vechtdal-fietsvierdaagse
anwb-5sterren