Direct reserveren bij
vakantiepark het Stoetenslagh
Boeken

Reserveren

t/m

Tienercamping in Ommen

De leukste tienercamping in Ommen!

Bent u nog op zoek naar een vakantie? Vakantiepark het Stoetenslagh is de leukste 5 sterren tienercamping in Ommen! Voor een complete vakantie hoeft u niet verder te zoeken. U hoeft het park niet af, want er zijn veel gave activiteiten, 3 eetgelegenheden en een kleine winkelcorner.

Activiteiten op tienercamping in Ommen

Op tienercamping in Ommen zijn veel gave activiteiten! Veel van de activiteiten zijn gericht op tieners, vandaar dat we een echte tienercamping in Ommen zijn. U kunt daarbij denken aan:

  • Expeditie Robinson
  • Shoot Out
  • Maar ook zijn er 2 waterglijbanen en een Tubby Splash bij de recreatieplas
  • En ‘de Box’ die ‘s avonds in een discotheek verandert
  • Nog veel meer!

Prachtige kampeerplaatsen op tienercamping in Ommen

Op tienercamping in Ommen zijn veel prachtige kampeerplaatsen. Zowel plaatsen aan het water als plaatsen op een gezellig veldje behoren tot de mogelijkheden op onze 5 sterren camping. Daarnaast is het ook mogelijk om een kampeerplek met hond te boeken op tienercamping Nederland, u kunt er ook voor kiezen om juist een plek op een hondenvrij veld te boeken. Verder zijn er nog 2 veldjes waar geen auto’s zijn toegestaan, alleen voor laden en lossen. Naast deze velden is een parkeerplaats gemaakt, waar de auto dan geparkeerd mag worden.

Chalets op tienercamping in Ommen

Naast de vele kampeerplaatsen, zijn er ook een flink aantal chalets en kampeertenten bij Vakantiepark het Stoetenslagh. U kunt kiezen voor een basic chalet, maar ook voor een luxe chalet aan het strand. Voor de echte luxe liefhebbers, zijn er de chalets deluxe. Dit zijn chalets met 2 badkamers, heerlijk voor gezinnen van 6 natuurlijk! Verder kunt u natuurlijk kiezen voor een van de kampeertenten. U beleeft dit als een echte kampeervakantie, maar heeft toch alle gemakken van een chalet!

Zoals u ziet, biedt Vakantiepark het Stoetenslagh een complete vakantie! U geniet van voldoende activiteiten, heerlijk eten en de leukste accommodaties en kampeerplaatsen!

Heeft u nog vragen of wilt u een keer komen kijken? Neem dan gerust contact met ons op. Bel met 0523 - 638 260 of mail naar: info@stoetenslagh.nl.

Tienercamping in Ommen Tienercamping in Ommen Tienercamping in Ommen
anwb
zoover
consuveilig
rtl4
vechtdal-fietsvierdaagse
anwb-5sterren