Direct reserveren bij
vakantiepark het Stoetenslagh
Boeken

Reserveren

t/m

Tienercamping in Hardenberg

De leukste Tienercamping in Hardenberg!

Tienercamping in Hardenberg is  de leukste tienercamping van Nederland! Bij tienercamping in Hardenberg zullen uw tieners zich super vermaken. Maar ook voor gezinnen met jongere kinderen zijn wij heel geschikt! Niet alleen hebben wij hele gave faciliteiten, ook ons animatieprogramma is erg leuk voor zowel jonge als oudere kinderen.

Kamperen op tienercamping in Hardenberg

Op 5 sterren tienercamping in Hardenberg zijn veel prachtige kampeerplaatsen. Zo kunt u kiezen voor een plekje aan het water, een veld met of juist zonder honden, maar ook zijn er 2 auto vrije velden. Zoals u ziet, er is een ruim aanbod op tienercamping in Hardenberg.

Chalet huren op tienercamping in Hardenberg

Daarnaast kunt u ook een aantal types chalets boeken. Ook bij de chalets op 5 sterren tienercamping kunt u kiezen voor chalets aan het water, de strandchalets. Daarnaast zijn er nog de chalets basis voor 4 of 6 personen, de chalets basis plus of trendy. Maar voor wat meer luxe boekt u de chalets comfort voor 4 of 6 personen. Voor ultieme luxe boekt u het chalet Deluxe. Dit is een 6 persoons chalet met 2 badkamers. Als u houdt van luxe, maar toch het kampeergevoel wilt behouden, kiest u voor onze luxe kampeertent of tentlodge.

Faciliteiten op tienercamping in Hardenberg

Ook voor leuke en gave faciliteiten bent u bij 5 sterren tienercamping in Hardenberg aan het juiste adres. U geniet onder andere van:

  • Het indoor strand, haal hier een lekkere tosti of pizza en doe mee met gave activiteiten
  • Ook is er een tropisch binnenzwembad, helemaal aangekleed in strandthema
  • Daarnaast ligt er in juli en augustus een gaaf waterpark op de recreatieplas
  • Bij de recreatieplas zijn 2 waterglijbanen
  • Verder is er nog de Tubby Splash, waar met speciale banden vanaf gegleden wordt

Bent u al overtuigd om een heerlijke strandvakantie bij Vakantiepark het Stoetenslagh te boeken? Er is voor een ieder wat wils! Bij vragen mag u altijd contact met ons opnemen. Bel met 0523 - 638 260 of mail naar info@stoetenslagh.nl.

Tienercamping in Hardenberg Tienercamping in Hardenberg
anwb
zoover
consuveilig
rtl4
vechtdal-fietsvierdaagse
anwb-5sterren