Tiener camping
Direct reserveren bij
vakantiepark het Stoetenslagh
Boeken

Reserveren

t/m

Tiener camping

Boek een vakantie op onze tiener camping in Overijssel!

Waarom een tiener camping boeken? Veel gezinnen staan met de lastige keuze om op vakantie te gaan met tieners. Eigenlijk willen ze zelf op vakantie gaan, maar u vindt het nog net iets te vroeg. Of u heeft een nakomertje of een samengesteld gezin, dan is het ook lastig om een juiste keuze te maken voor een camping. Wij spelen hier op in en hebben veel activiteiten voor alle leeftijden. Tevens richten wij ons niet op alleen maar de kleine kinderen. Hierdoor is onze tiener camping leuk voor het hele gezin. Boek dus snel uw vakantie bij tienercamping het Stoetenslagh!

Tienercamping het Stoetenslagh is een leuke camping voor gezinnen met kinderen en tieners. Ieder jaar zijn er weer veel leeftijdsgenoten zodat uw tieners veel vrienden en vriendinnen krijgen op de camping. Uw tieners zullen niet meer weg willen bij onze tiener camping!

Op onze tiener camping kunt u deelnemen aan vele leuke activiteiten

Hierbij kunt u denken aan activiteiten zoals:

  • zeskamp
  • outdooractiviteiten, zoals kajakken
  • voetbal maar ook pannavoetbal
  • lasergamen
  • spelavonden
  • karaoke
  • talentenjachten

Om uw vakantie op onze tiener camping nog leuker te maken kunnen uw tieners iedere avond naar de Box. Dit is een speciale ruimte voor tieners op onze tienercamping. Hier kunnen zij leeftijdsgenoten ontmoeten en gezellig samenzijn. Bovendien is de Box in de avond een gezellige discotheek op onze tienercamping waar uw tieners tot middernacht kunnen dansen. Natuurlijk is hier toezicht zodat het voor iedereen leuk blijft. Bij de toezichthouders kunnen uw tieners een bandje krijgen zodat er ook toezicht is op het alcohol gebruik. Zo blijft vakantie op onze tienercamping leuk voor iedereen.

Kom gerust een kijkje nemen op onze tiener camping in Overijssel en bekijk zelf hoe leuk onze camping is!

Tiener camping Tiener camping Tiener camping
anwb
zoover
consuveilig
rtl4
vechtdal-fietsvierdaagse
anwb-5sterren