Direct reserveren bij
vakantiepark het Stoetenslagh
Boeken

Reserveren

t/m

Tiener camping Overijssel

De leukste vakantie boekt u op onze tiener camping Overijssel!

Tiener camping Overijssel is dé camping voor gezinnen met kinderen en tieners. Bij 5 sterren tienercamping het Stoetenslagh heeft iedereen in het gezin een leuke vakantie. Voor alle leeftijden worden er leuke activiteiten georganiseerd. Een vakantie op tienercamping Overijssel zult u niet snel vergeten!

Op tiener camping Overijssel zijn natuurlijk alle voorzieningen aanwezig. Van schone sanitairgebouwen tot een indoor strand de Funbrigade! Happy Fun Beach biedt op onze tienercamping Overijssel veel uitkomst, óók als het weer wat minder is. Zo kunnen activiteiten altijd door gaan op tiener camping Overijssel.

Ieder jaar zijn er weer veel leeftijdsgenoten op tiener camping het Stoetenslagh. Hierdoor zullen uw tieners veel vrienden en vriendinnen krijgen op de camping. Uw kinderen zullen niet meer weg willen! Ons activiteiten-team verzorgt leuke sport- en spelactiviteiten voor de jeugd op tienercamping Overijssel. Hierdoor zullen de tieners zich geen moment vervelen. Maar ook worden de jongere kinderen niet vergeten. Zij kunnen iedere ochtend knutselen met de Funbrigade. Daarnaast worden er verschillende activiteiten zoals zingen, dansen en spelletjes voor de kleinsten.

Veel activiteiten op tiener camping Overijssel!

Een greep uit de activiteiten op tiener camping Overijssel: zeskamp, in- en outdooractiviteiten, voetbal, lasergamen en nog veel meer. Maar ook in de avonden is er veel te beleven. U kunt samen met uw tieners genieten van onder andere veel spelavonden. Ook is er karaoke, talentenjachten en bingo. Daardoor zult u op onze tiener camping Overijssel niets tekort komen.

Om de vakantie op tiener camping het Stoetenslagh nog leuker te maken kunnen tieners iedere avond naar de disco: de Box. Dit is een speciale ruimte voor tieners. Hier kunnen zij leeftijdsgenoten ontmoeten, darten, tv kijken en gezellig samenzijn. Bovendien is de Box in de avond een gezellige discotheek waar uw tieners tot middernacht kunnen dansen.

Kom gerust een kijkje nemen op onze tienercamping Nederland en bekijk zelf hoe leuk onze camping is! U kunt zowel contact met ons opnemen via de mail als via de telefoon. Mail naar info@stoetenslagh.nl of bel met 0523 - 638 260.

Tiener camping Overijssel Tiener camping Overijssel Tiener camping Overijssel
anwb
zoover
consuveilig
rtl4
vechtdal-fietsvierdaagse
anwb-5sterren