Direct reserveren bij
vakantiepark het Stoetenslagh
Boeken

Reserveren

t/m

Tiener camping met visvijver

Geweldige tiener camping met visvijver

Beleef een geweldige vakantie op 5 sterren tiener camping met visvijver met uw hele gezin! Houdt u van vissen? Dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres. Op onze tienercamping Nederland hebben wij verschillende prachtige kampeervelden, maar u kunt er ook voor kiezen om op het veld Vis te gaan staan met caravan of tent. Dit veld heeft een visvijver met graskarpers en spiegelkarpers erin. Ieder jaar zorgen we er weer voor dat er voldoende vis in de vijver zit, zo is de kans groot dat u wat vangt!

Kamperen op tiener camping met visvijver

Wanneer u kampeert op het veld Vis, staat u met uw caravan of tent rondom de visvijver. U kunt dus van optimaal visplezier genieten bij tiener camping met visvijver. Maar ook als u op een ander veld dan Vis staat, mag u bij de visvijver gaan zitten om te vissen. Wanneer u graag een plekje aan de recreatieplas heeft, kunt u dit gerust boeken. Echter, in de recreatieplas mag niet gevist worden op tiener camping met visvijver. Daar wordt veelal gezwommen en de vissen die in dit water zitten, zorgen voor het schoonhouden van de plas.

Honden bij tiener camping met visvijver

Ook honden zijn welkom op 5 sterren tiener camping met visvijver. Wanneer u op het veld Vis kampeert, kunt u uw hond meenemen. Ook hebben we nog een aantal andere velden waar uw hond van harte welkom is. Als er niet gevist wordt in de visvijver, mag de hond er een frisse duik nemen. Als er wel gevist wordt, is dit uiteraard niet verstandig. Ook is er vlakbij het veld Vis een honden losloop veld. Hier kunt u uw hond even lekker laten rennen met andere honden op tiener camping met visvijver.

Heeft u nog vragen of wilt u graag een keer bij ons op tienercamping met visvijver komen kijken? Dat is uiteraard geen probleem, we staan u graag te woord op tiener camping met visvijver. Bel met 0523 - 638 260 of mail naar info@stoetenslagh.nl.

Tiener camping met visvijver Tiener camping met visvijver Tiener camping met visvijver
anwb
zoover
consuveilig
rtl4
vechtdal-fietsvierdaagse
anwb-5sterren