Direct reserveren bij
vakantiepark het Stoetenslagh
Boeken

Reserveren

t/m

Tiener camping met strand

Beleef een echte strandvakantie op tiener camping met strand

U beleeft een echte strandvakantie op tiener camping met strand! Een unieke beleving omdat het 5 sterren vakantiepark zich in Overijssel bevindt. U hoeft dus helemaal niet een verre reis naar het buitenland af te leggen om te genieten van zon, zee en strand! Op het gehele park is het strandthema terug te vinden, dat is toch geweldig?

Faciliteiten op tiener camping met strand

  • Ons tropische binnenzwembad is geheel in strandthema, er is zelfs een strand nagebootst om het strand heen
  • De Happy Fun Beach is ons gave indoor strand, doe hier mee met activiteiten of kom een hapje eten
  • Ook is er op tiener camping met strand uiteraard een grote recreatieplas van maar liefst 7,5 hectare
  • Bij deze recreatieplas zijn 2 gave waterglijbanen en een unieke Tubby Splash
  • Maar, tiener camping met strand heeft nog veel meer gave faciliteiten!

Kamperen en chalets op tiener camping met strand

Op 5 sterren camping, Vakantiepark het Stoetenslagh kunt u zowel kamperen als een chalet of luxe kampeertent huren. Hierin bieden wij veel verschillende mogelijkheden, zodat er voor een ieder wat is! Zo kunt u kiezen voor een prachtige kampeerplaats aan het strand, een kampeerplaats op een gezellig veldje of een camperplaats. Daarnaast hebben wij chalets basic tot deluxe. U kunt uw vakantie dus zo luxe of simpel maken als u zelf wilt.

Naast de gewone kampeerplaatsen zijn er ook een aantal kampeerplaatsen met prive sanitair op onze 5 sterren tienercamping. Wanneer u er niet van houdt om naar het toiletgebouw te gaan, is dit natuurlijk een te gekke oplossing. We hebben een paar kampeerplaatsen met prive sanitair op een hondenvrij veld, een een groter aantal kamperplaatsen met prive sanitair op een veld waar honden zijn toegestaan.

Bent u al overtuigd? Op tiener camping met strand beleeft u een unieke vakantie. Als u nog vragen heeft of een keertje wilt komen kijken, kunt u contact met ons opnemen. Bel met 0523 - 638 260 of mail naar info@stoetenslagh.nl.

Tiener camping met strand Tiener camping met strand Tiener camping met strand
anwb
zoover
consuveilig
rtl4
vechtdal-fietsvierdaagse
anwb-5sterren