Direct reserveren bij
vakantiepark het Stoetenslagh
Boeken

Reserveren

t/m

Tapas restaurant op tienercamping met strandbeleving

Geniet van heerlijke gerechten bij tapas restaurant op tienercamping

Bent u op zoek naar een tapas restaurant op tienercamping om te genieten van heerlijke tapas? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons tapas restaurant op tienercamping is geheel in strandthema aangekleed. Zo geniet u niet alleen van lekker eten, maar waant u zich ook op het strand. Dat klinkt toch als de perfect avond uit?

In het restaurant kunt u kiezen uit veel verrassende tapas gerechten, maar ook kunt u kiezen voor plate service. We hebben alle pluspunten van ons restaurant even voor u op een rijtje gezet:

  • Uitgebreide kaart met veel tapas gerechten
  • Ook bieden wij plate service, zodat er voor een ieder wat wils is
  • Omdat het restaurant in strandthema is aangekleed beleeft u een bijzondere avond uit
  • Naast de kaart van het tapas restaurant, kunt u ook kiezen voor tosti’s, pizza’s en een bittergarnituur in ons indoor strand

Tapas restaurant op tienercamping

Tapas restaurant op tienercamping

Wanneer u bij ons komt eten, kunt u ervoor kiezen om binnen te zitten of op het overdekte terras. Binnen hoort u gezellige muziek dat bij ons strandthema past. Buiten kijkt u uit op onze 5 hectare grote recreatieplas, een prachtig uitzicht. Zo beleeft u een echt gezellige avond bij tapas restaurant op tienercamping.

Nieuw bij tapas restaurant op tienercamping: All you can eat!

Bij tapas restaurant het Stoetenslagh, kunt u nu ook kiezen voor all you can eat. U betaalt een vast bedrag en kunt meerdere gerechtjes naar uw tafel laten komen. Zo kunt u alles proeven en ook gerechtjes met elkaar delen. We hebben werkelijk van alles. Tapas met groenten, verschillende soorten vlees, vis en meer. Dat zorgt er natuurlijk voor dat iedereen heerlijk zal smullen!

Let op: all you can eat is van maandag t/m donderdag mogelijk, buiten de vakanties bij tapas restaurant op tienercamping.

Heeft u nog vragen over ons tapas restaurant op tienercamping? Bel met 0523 - 638 260 of mail naar: info@stoetenslagh.nl.

Tapas restaurant op tienercamping met strandbeleving Tapas restaurant op tienercamping met strandbeleving Tapas restaurant op tienercamping met strandbeleving
anwb
zoover
consuveilig
rtl4
vechtdal-fietsvierdaagse
anwb-5sterren