Direct reserveren bij
vakantiepark het Stoetenslagh
Boeken

Reserveren

t/m

Restaurant op tienercamping met strandbeleving

Geniet van heerlijke gerechten bij tapas restaurant op tienercamping

Bent u op zoek naar een restaurant op tienercamping om te genieten van heerlijke tapas? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons tapas restaurant op tienercamping is geheel in strandthema aangekleed. Zo geniet u niet alleen van lekker eten, maar waant u zich ook op het strand. Dat klinkt toch als de perfect avond uit?

In het restaurant kunt u kiezen voor plate service. We hebben alle pluspunten van ons restaurant even voor u op een rijtje gezet:

  • Ook bieden wij plate service, zodat er voor een ieder wat wils is
  • Omdat het restaurant in strandthema is aangekleed beleeft u een bijzondere avond uit
  • Naast de kaart van het restaurant, kunt u ook kiezen voor tosti’s, pizza’s en een bittergarnituur in ons indoor strand

Wanneer u bij ons komt eten, kunt u ervoor kiezen om binnen te zitten of op het overdekte terras. Binnen hoort u gezellige muziek dat bij ons strandthema past. Buiten kijkt u uit op onze 5 hectare grote recreatieplas, een prachtig uitzicht. Zo beleeft u een echt gezellige avond bij restaurant op tienercamping.

Heeft u nog vragen over ons restaurant op tienercamping? Bel met 0523 - 638 260 of mail naar: stoetenslagh@capfun.com.

Restaurant op tienercamping met strandbeleving Restaurant op tienercamping met strandbeleving Restaurant op tienercamping met strandbeleving
anwb
zoover
consuveilig
rtl4
vechtdal-fietsvierdaagse
anwb-5sterren