Direct reserveren bij
vakantiepark het Stoetenslagh
Boeken

Reserveren

t/m

Strandvakantie op tienercamping met 5 sterren in Overijssel

Beleef een echte strandvakantie op tienercamping het Stoetenslagh

U beleeft een echte strandvakantie op tienercamping Nederland bij ons! Wij zijn een geweldig park voor gezinnen met kinderen en tieners. Ons animatieprogramma is aangepast op alle leeftijden. Maar ook hebben wij ontzettend veel gave faciliteiten voor alle leeftijden tijdens strandvakantie op tienercamping.

  • Geniet in ons Indoor Strand op de lounge banken van een heerlijke tosti of pizza
  • Veel van onze activiteiten vinden plaats in of vanaf dit Indoor strand, dit is dus een centrale plek
  • Onze twee waterglijbanen zorgen natuurlijk voor onbeperkt glij plezier!
  • Daarnaast is er de Tubby Splash, een waterglijbaan met speciale banden
  • Ook hebben we een prachtig, tropisch binnenzwembad geheel in strandthema
  • In de maanden juli en augustus ligt er een gaaf waterpark in onze recreatieplas

Een strandvakantie op tienercamping in Overijssel is uniek

Wat is er nou leuker dan een heerlijke strandvakantie op tienercamping: een prachtige 5 sterren camping voor gezinnen met tieners! U beleeft een unieke strandvakantie op tienercamping in Overijssel. Dat is toch gaaf? U hoeft geen lange reis naar het buitenland af te leggen om heerlijk te bakken op het strand en te zwemmen. Niet alleen is dit heerlijk voor u, maar ook uw kinderen zullen de vakantie van hun leven hebben tijdens strandvakantie op tienercamping Nederland.

Unieke faciliteiten tijdens strandvakantie op tienercamping

Niet alleen kan Vakantiepark het Stoetenslagh een unieke strandbeleving geven, ook is het perfect voor tieners. Naast alle gave faciliteiten voor overdag, is er ook ‘de Box’. Dit is een ruimte speciaal voor de tieners, dat ‘s avonds in een discotheek verandert. De Box is voor tieners tussen de 12 en 18 jaar en er wordt geen alcohol geschonken. Wel kunnen de tieners frisdrank kopen in de box, zo kunnen ze toch even wat drinken na al dat dansen! Verder is er iedere avond toezicht van onze Funbrigade, maar ook onze beveiliging controleert de Box regelmatig tijdens het seizoen. Alles voor de tieners tijdens strandvakantie op tienercamping!

Bent u al overtuigd dat een strandvakantie bij het Stoetenslagh geweldig is? Wij doen er alles aan om uw vakantie onvergetelijk te maken! Als u nog vragen heeft, of een keer wilt komen kijken op onze 5 sterren camping, dan kunt u contact met ons opnemen. Bel met 0523 - 638 260 of mail naar: info@stoetenslagh.nl.

Strandvakantie op tienercamping met 5 sterren in Overijssel Strandvakantie op tienercamping met 5 sterren in Overijssel Strandvakantie op tienercamping met 5 sterren in Overijssel
anwb
zoover
consuveilig
rtl4
vechtdal-fietsvierdaagse
anwb-5sterren