Direct reserveren bij
vakantiepark het Stoetenslagh
Boeken

Reserveren

t/m

Snackbar op tienercamping in het Overijsselse Hardenberg

Snackbar op tienercamping met 5 sterren voor de lekkere trek!

Bij 5 sterren camping, Vakantiepark het Stoetenslagh, kunt u tijdens uw verblijf kiezen om te eten bij snackbar op tienercamping. Verder kunt u kiezen uit verschillende mogelijkheden om heerlijk te eten! Zo is er een tapas restaurant, waar u heerlijk verse warme en koude tapas kunt eten. Daarnaast is er ook de Happy Fun Beach, waar u luxe tosti’s, luxe panini’s en de lekkerste pizza’s kunt krijgen. Maar ook is er ‘de Eeterije’. In onze snackbar op tienercamping heeft u volop keuze uit de lekkerste snacks. Uw favoriet en de favoriet van uw tieners zitten er vast bij, bij snackbar op tienercamping!

U kiest voor snackbar ‘de Eeterije’, omdat:

  • Er is heerlijke patat met een saus naar keuze
  • Ook kunt u natuurlijk kiezen voor frikandellen en kroketten
  • Verder zijn er ook hamburgers en andere lekkere snacks bij uw patatje te bestellen
  • Bovendien behoren glutenvrije patat en frikandellen ook tot de mogelijkheden (wel graag een dag van tevoren aangeven)

Naast snackbar op tienercamping nog meer mogelijkheden om lekker te eten

Niet alleen heeft Vakantiepark het Stoetenslagh een snackbar op tienercamping, ook is er een tapas restaurant en is er horeca in de Happy Fun Beach. Zo heeft u volop mogelijkheden om lekker uit eten te gaan. In ons tapas restaurant hebben wij een uitgebreid aanbod. U kunt kiezen uit warme en koude tapas, groenten, vlees, vis… De keuze is reuze! Daarnaast kunt u in onze Happy Fun Beach, het indoor strand, ook wat te eten en te drinken krijgen. Er worden onder andere luxe tosti’s en luxe panini’s gemaakt. Maar ook kunt u er kiezen voor een heerlijke pizza, die u overigens ook kunt meenemen. En heeft u ‘s middags zin in een lekkere bitterbal? In de Happy Fun Beach op 5 sterren tienercamping Nederland kunt u ook een bittergarnituur bestellen.

Voor meer informatie, kijkt u op: Happy Fun Beach. Ook kunt u gerust contact met ons opnemen over snackbar op tienercamping. Bel met 0523 - 638 260 of mail naar info@stoetenslagh.nl.

Snackbar op tienercamping in het Overijsselse Hardenberg Snackbar op tienercamping in het Overijsselse Hardenberg Snackbar op tienercamping in het Overijsselse Hardenberg
anwb
zoover
consuveilig
rtl4
vechtdal-fietsvierdaagse
anwb-5sterren