Plattegrond

>> Plattegrond (pdf)

Neem een kijkje op de plattegrond vakantiepark Capfun het Stoetenslagh!

Om de plattegrond vakantiepark Capfun het Stoetenslagh beter te kunnen bekijken kunt u met de muis over onderstaande afbeelding gaan om hem te vergroten. Het kan voorkomen dat het even duurt voordat de afbeelding zichtbaar is. Dit is afhankelijk van uw internetverbinding. U kunt de plattegrond hieronder ook gratis downloaden!

De afgebeelde plattegrond van vakantiepark Capfun het Stoetenslagh is niet maat voerend.

 

Waarom het Stoetenslagh?

Vakantiepark het Stoetenslagh is een 5 sterren camping in Overijssel heeft een uniek thema. Namelijk een strandvakantie in Overijssel. Zoals u ziet is de camping gelegen rondom een 5 ha grote recreatieplas. Deze recreatieplas en het thema strand staat centraal op ons vakantiepark. Ook zijn er veel overdekte voorzieningen. Het maakt dus niet uit of het mooi weer is of niet, u beleeft altijd een geweldige strandvakantie, dankzij de overdekte voorzieningen.

Veranderingen

Door alle veranderingen op het park, wordt de plattegrond van vakantiepark het Stoetenslagh ieder jaar gewijzigd. De laatste jaren en de komende 3 jaren zullen we een meer toeristische 5 sterren camping in Overijssel worden. Concreet betekend dit dat we minder vaste plaatsen krijgen en meer kampeerplaatsen en verhuureenheden. Vooral direct aan de recreatieplas zullen er meer kampeerplaatsen komen op onze gezinscamping in Hardenberg.

Veel te doen bij Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh

Als 5 sterren gezinscamping in het Vechtdal Overijssel bieden wij een onderscheidend aanbod voor gezinnen met kinderen en tieners. Vooral in de zomervakantie bieden wij voor alle leeftijden binnen het gezin een activiteiten programma. Maar ook is er naast het activiteitenprogramma veel te doen op de camping. Mocht u er nog op uit willen gaan, de omgeving heeft ook veel te bieden. Prachtige verharde fiets en wandelpaden direct vanaf de camping. Maar ook gelegen in de driehoek Hardenberg, Ommen en Dedemsvaart. Dit biedt genoeg gelegenheid voor leuke uitstapjes. Ook een aanrader is een dagje naar attractiepark Slagharen. Een must voor een leuk dagje uit!

 

Plattegrond
anwb
zoover
consuveilig
rtl4
vechtdal-fietsvierdaagse
anwb-5sterren