Over ons
Direct reserveren bij
vakantiepark het Stoetenslagh
Boeken

Reserveren

t/m

Over ons

De historie van Vakantiepark het Stoetenslagh

Over ons: Vakantiepark het Stoetenslagh is een 5 sterren tienercamping van 30 hectare groot. De naam heeft een bijzonder verhaal. Het terrein is hoogveen gebied. Het veen is destijds afgegraven, maar er bleef schrale grond over. Hierdoor is het land niet goed genoeg voor de landbouw (begin jaren 60). Onder andere om deze reden is het land verkocht met een slag (handklap) en een stoet (brood).

Sinds 1994 zijn Jan en Janny van Veen de eigenaren. In het hoogseizoen zijn er zo’n 80 medewerkers en samen met dit grote team, streven Jan en Janny ernaar dat u een onvergetelijke vakantie beleeft. Daarnaast wordt er altijd hard aan gewerkt om alles op 5 sterren niveau te bieden.

Over ons: uniek en onderscheidend

Vakantiepark het Stoetenslagh heeft een onderscheidend product. Er wordt namelijk ‘een verrassende strandvakantie in Overijssel’ geboden. Wij zijn zelf ook zon genieters en nemen regelmatig een zonvakantie. Deze vakanties zorgen iedere keer weer voor inspiratie om het vakantiepark te verbeteren. Het is heerlijk dat u een strandvakantie kunt vieren, zonder dat u hier ver voor hoeft te reizen. Daarom is Vakantiepark het Stoetenslagh net even wat anders, hierdoor hopen we u keer op keer te kunnen verrassen.

Over ons: een echte 5 sterren tienercamping

Naast het feit dat wij een verrassende strandvakantie bieden, onderscheiden wij ons ook in de doelgroep die wij aanspreken. Wij zijn namelijk een echte tienercamping! Onze doelgroep is gezinnen met tieners en kinderen. Ons gave animatieprogramma is dan ook super voor tieners. Maar ook hebben we aan de jongere kinderen gedacht. Deze doelgroep is een bewuste keuze, de groep gezinnen met kinderen in verschillende leeftijdscategorie├źn wordt steeds groter. Deze gezinnen zullen zich dus helemaal thuis voelen op ons 5 sterren vakantiepark. Zowel de jongere als oudere kinderen worden volop vermaakt.

Heeft u alleen jonge kinderen? Wees gerust, ook deze gezinnen zijn genoeg aanwezig op ons park. Wel is het goed om u zich er bewust van te zijn dat tieners erg welkom zijn op ons park en dat zij niet erg vroeg op bed liggen. Rond 22:00 uur zijn er nog regelmatig activiteiten voor de tieners, dus rond deze tijd zal het nog niet volledig stil zijn op ons vakantiepark. Wanneer u graag wat meer rust wilt, is het een aanrader om te kiezen voor een van de velden die niet al te dichtbij de hoofdvoorzieningen zijn. Verder helpt het ook al om geen plek te kiezen die zich direct aan de hoofdweg bevindt.

Wij hopen dat wij u hierdoor een goed beeld van ons park heeft en dat u uw strandvakantie met tieners bij ons boekt!

Over ons: missie en visie

De missie van Tienercamping het Stoetenslagh is om gezinnen met zowel jonge als oudere kinderen een verrassende strandvakantie te bieden. Hierbij blijven wij graag onderscheidend, zodat wij de verwachting van onze gasten kunnen overtreffen.

De visie van 5 sterren Tienercamping het Stoetenslagh is om het ultieme vakantiepark te zijn voor gezinnen met jonge en oudere kinderen, in een gastvrije omgeving met een unieke strandbelevenis.

Bent u al enthousiast?Bekijk onze prijslijst >>> Brochure 2018 (PDF)

Over ons Over ons Over ons
anwb
zoover
consuveilig
rtl4
vechtdal-fietsvierdaagse
anwb-5sterren