op vakantie met pubers
Direct reserveren bij
vakantiepark het Stoetenslagh
Boeken

Reserveren

t/m

Op vakantie met pubers op een 5 sterren tienercamping

Op vakantie met pubers bij Vakantiepark het Stoetenslagh!

Op vakantie met pubers is het leukst bij Vakantiepark het Stoetenslagh. U kunt bij ons heerlijk genieten van uw vakantie, terwijl uw pubers een onvergetelijke vakantie beleven. Niemand hoeft zich te vervelen bij 5 sterren Vakantiepark het Stoetenslagh. Kom daarom op vakantie met pubers bij ons!

Bent u op zoek naar een geweldig vakantiepark en gaat u op vakantie met pubers? U bent bij ons aan het juiste adres. Kom op vakantie met pubers bij ons en beleef de mooiste vakantie ooit. Uw pubers worden bij ons goed vermaakt door de activiteiten van de Funbrigade. Speciaal voor tieners is er een leuk animatieprogramma met spectaculaire activiteiten. Samen met de Funbrigade kunnen uw tieners genieten van sport- en spelactiviteiten op de camping.

Op vakantie met pubers? Wij hebben een strikt bandjes beleid als u met uw pubers bij ons op vakantie komt. Bij ons zijn er geen alleen reizende jongeren zodat wij altijd een ouder aan kunnen spreken op het gedrag van hun kind. Wat maakt ons vakantiepark nou zo leuk? We hebben de voordelen voor u op een rijtje gezet:

  • We hebben een gaaf indoor strand, de Happy Fun Beach, voor de ultieme strandvakantie met en zonder mooi weer
  • Ons overdekte zwembad is geheel in strandthema aangekleed
  • Onze recreatieplas van 5ha. heeft twee waterglijbanen en een Tubby Splash
  • De Box verandert ‘s avonds in een discotheek

Op vakantie met pubers op een kampeerplaats of in een chalet

Naast kamperen kunt u bij ons ook huren als u op vakantie wilt met pubers. Wij bieden diverse soorten accommodaties te huur. Variƫrend van een stacaravan tot een luxe glamping tent die direct aan de recreatieplas is gelegen. Maar ook het grote aanbod verhuur chalets zijn met hun voorzieningen uitstekend geschikt voor uw vakantie in Nederland. Verder kunt u kamperen op onze camping. U kunt kiezen voor kamperen direct aan de recreatieplas of direct aan de visvijver, waar een heerlijke rust heerst. Kom op vakantie met pubers!

Uiteraard wilt u ook wel eens heerlijk uit eten tijdens uw vakantie. Wij bieden een tapasrestaurant met daarnaast plateservice voor diegenen die iets anders willen. Uiteraard kunt heerlijk op het terras met uitzicht over de recreatieplas genieten van een hapje of een drankje.

Op vakantie met pubers op een 5 sterren tienercamping Op vakantie met pubers op een 5 sterren tienercamping
anwb
zoover
consuveilig
rtl4
vechtdal-fietsvierdaagse
anwb-5sterren