Direct reserveren bij
vakantiepark het Stoetenslagh
Boeken

Reserveren

t/m

Leuke camping met oudere jeugd voor uw strandvakantie

Tienercamping het Stoetenslagh is een leuke camping met oudere jeugd!

Als u met oudere kinderen op vakantie gaat, zoekt u een leuke camping met oudere jeugd! Uiteraard is het belangrijk dat zij zich vermaken, want dan heeft u ook vakantie. Dit is precies waar wij ons als tienercamping op richten. Vooral in de vakantieperioden, want dan hebben de tieners vakantie en wilt u naar een leuke camping met oudere jeugd. Wij bieden een 5 sterren camping rondom een 5 ha. grote recreatieplas met veel activiteiten voor oudere jeugd.

Een tienercamping is een leuke camping met oudere jeugd

  • Daarom hebben wij een indoor strand met beachvolleybal velden
  • 5 ha grote recreatieplas met 2 waterglijbanen en de Tubby Splash
  • In juli en augustus een aquapark op de recreatieplas
  • Maar ook een uitgebreid activiteiten programma in de vakantieperioden

Omdat er in de vakantieperioden veel tieners met hun ouders bij ons op vakantie komen, zijn wij een zeer geschikte tienercamping. Want uiteraard is contact maken en vriendschappen sluiten tijdens de vakantie erg belangrijk. Door de aanwezigheid van veel tieners durven wij gerust te stellen dat wij hier aan kunnen voldoen. Daarnaast is er voor de tieners de Box. Ook hierdoor zijn wij een leuke camping met oudere jeugd. De Box verandert elke avond in een discotheek. Hier kunnen de tieners elkaar ontmoeten.

Maar ook activiteiten als lasergamen, kajakken en survival maakt ons een leuke camping met oudere jeugd. Zij zullen zich geen moment vervelen en een onvergetelijke vakantie beleven.

U kunt bij ons terecht als u een accommodatie wilt huren maar ook om te kamperen, wij beschikken onder andere over kampeerplaatsen direct aan de recreatieplas. Maar ook huren kan direct aan de recreatieplas in een strandchalet of in een safaritent.

Voor een onvergetelijke strandvakantie voor gezinnen met kinderen en tieners in Overijssel. Wilt u meer weten bel ons op 0523 - 638 260 of mail naar: info@stoetenslagh.nl.

Leuke camping met oudere jeugd voor uw strandvakantie Leuke camping met oudere jeugd voor uw strandvakantie Leuke camping met oudere jeugd voor uw strandvakantie
anwb
zoover
consuveilig
rtl4
vechtdal-fietsvierdaagse
anwb-5sterren