Direct reserveren bij
vakantiepark het Stoetenslagh
Boeken

Reserveren

t/m

Gezellig, actief en gaaf kinderfeestje in Hardenberg

Een gaaf en actief kinderfeestje in Hardenberg organiseren?

LET OP: vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus zijn kinderfeestjes tijdelijk niet mogelijk.

Bent u op zoek naar een leuke locatie voor een kinderfeestje? Een kinderfeestje in Hardenberg bij Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh is geweldig! Of het nu om jonge kinderen gaan of tieners er zijn super leuke activiteiten te boeken!  Ieder kinderfeestje wordt afgesloten met lekkere friet en ook een kroket of frikandel!

Super leuke thema’s voor een kinderfeestje in Hardenberg

Of uw kind nou van sportief houdt, bowlen of creatief. Het is allemaal mogelijk bij Capfun het Stoetenslagh. De jarige kan zelf bepalen wat voor activiteiten er op het programma staan. Een superleuk kinderfeestje wat ze dan ook niet snel zullen vergeten.

Alle kinderfeestjes op een rij:

Knutselfeest € 12,50 per kind (3 uur)
Inclusief: onbeperkt ranja, cake met lekkers om te versieren en 1 uur knutselen. Daarna patat met kroket of frikandel met een ijsje na. Ook is er een cadeautje voor de jarige.

Een ander kinderfeestje in Hardenberg? Wat dacht je van:

Glow in the dark bowlingparty € 12,50 per kind (3 uur)
Inclusief: onbeperkt ranja, cake met lekkers om te versieren, 1 uur bowlen (afhankelijk van het aantal kinderen 1 of 2 banen). Daarna patat met kroket of frikandel, een ijsje en uiteraard een cadeautje voor de jarige.

Happy Fun party € 12,50 per kind (3 uur)
Inclusief: cake met lekkers om te versieren en onbeperkt veel ranja. 1 uur trefballen en palmboomklimmen. Daarna is er patat met een kroket of frikandel + een ijsje. Er is een cadeautje voor de jarige.

Kids expeditie (10-) € 15,00 per kind (4 uur)
Inclusief: onbeperkt ranja, kampvuur met broodjes en knakworst. Daarna Palmboomklimmen, knotshockey en Jenga. Daarna het spannende finalespel. Ook inclusief: patat met kroket of frikandel en een ijsje na. De jarige krijgt natuurlijk ook nog een cadeautje.

Kinderfeestje in Hardenberg voor kinderen van 10 jaar of ouder

Kids expeditie (10+) € 15,00 per kind (4 uur)
Inclusief: onbeperkt ranja drinken en kampvuur met broodjes en knakworst. Palmboomklimmen en handboogschieten. Daarna Jenga en een finalespel. Vervolgens patat met kroket of frikandel en een ijsje. De jarige krijgt ook nog een cadeautje.

Beachgames (10+) € 12,50 per kind (3 uur)
Inclusief: onbeperkt ranja, cake met lekkers om te versieren. Keuze uit 1 uur beachvolleybal, beachtennis of beachbadminton. Vervolgens patat met kroket of frikandel en een ijsje na. Voor de jarig is er ook nog een cadeautje.

Beach shoot out (10+) € 15,00 per kind (3 uur)
Inclusief: onbeperkt ranja drinken met wat lekkers. 1 uur beach shoot out en daarna vrij spelen. Vervolgens patat met kroket of frikandel en een ijsje. De jarige krijgt een cadeautje.

Een van deze feestjes reserveren? Bel naar 0523 638 260 of stuur een mail naar stoetenslagh@capfun.com

Een kinderfeestje in Hardenberg tijdens de zomer maanden?

In de zomermaanden kunnen de kinderen heerlijk genieten aan het strand van de recreatieplas en het indoor strand. Zij kunnen dan lekker zwemmen glijden van de glijbanen! Dag bezoek tarief is maar € 3,50 p.p. (kinderen onder de 2 jaar zijn gratis).  Kom voor een kinderfeestje naar Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh! Wij hebben namelijk diverse activiteiten en arrangementen voor een onvergetelijk kinderfeestje!  Zoekt u een leuke locatie voor een kinderfeestje in Hardenberg? Een kinderfeestje in Hardenberg bij Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh is gegarandeerd een feest! Bovendien hebben wij voor alle leeftijden leuke activiteiten en spellen. Kom dus langs en laat u verrassen door de vele mogelijkheden en prachtige locatie.

Gezellig, actief en gaaf kinderfeestje in Hardenberg Gezellig, actief en gaaf kinderfeestje in Hardenberg Gezellig, actief en gaaf kinderfeestje in Hardenberg
Logo ANWB
Zoover-Award-Silver
kids vakantieaanbieder awards 2020