Direct reserveren bij
vakantiepark het Stoetenslagh
Boeken

Reserveren

t/m

Tienercamping met privé sanitair tijdens strandvakantie

Boek een tienercamping met privé sanitair en 5 sterren

Op tienercamping met privé sanitair beleeft u een comfortabele vakantie, want u heeft uw eigen sanitair bij uw kampeerplaats! Geen gesjouw met toiletspullen naar het toiletgebouw! U heeft gewoon een eigen douche, toilet en wasbak bij uw kampeerplaats. De kampeerplaatsen met privé sanitair zijn te vinden op de velden Rif en Dolfijn (op veld Rif zijn huisdieren toegestaan).

Ook beschikte onze tienercamping over nette toiletgebouwen bij de plaats. Bovendien zijn deze kampeerplaatsen 100-140m2 groot! U heeft dus een zeer ruime kampeerplaats met alle gemakken van thuis! Natuurlijk heeft u bij uw plaats ook een buitenkraan, 10 ampère stroom en een tv aansluiting. Bovendien kunt u ook gratis gebruik maken van de wifi op de camping. Nergens op de tienercamping met privé sanitair beleeft u zo’n comfortabele en complete vakantie als bij Vakantiepark het Stoetenslagh.

Ook wanneer u een kampeerplaats op onze tienercamping met privé sanitair boekt kunt u onbeperkt gebruik maken van ons overdekte zwembad. Kom zo vaak zwemmen als u wilt!

Waarom tienercamping met privé sanitair tijdens strandvakantie?

Omdat een tienercamping met privé sanitair leuk is voor gezinnen met kinderen en tieners. Daarnaast staat op onze tienercamping met privé sanitair op zeer rustige kampeervelden, aan de achterkant van de camping. Hierdoor bent u verder van de voorzieningen vandaan, maar kunt u wel in alle rust genieten van uw vakantie. Daarnaast bieden wij veel activiteiten voor zowel de tieners alsook de kleinere kinderen. Kortom, een complete vakantie voor het hele gezin.

Tienercamping met prive sanitair

Tienercamping met prive sanitair

Veel voorzieningen op tienercamping met privé sanitair!

Naast een overdekt zwembad, hebben we ook een indoor strand, uniek in Nederland. In dit overdekte strand bieden we onze activiteiten aan maar kunt u ook; palboomklimmen, beachvolleyballen en nog veel meer. U kunt er ook gewoon lekker zitten met eventueel een hapje of een drankje.

Boek een geweldige vakantie op een vakantiepark met geweldige voorzieningen en veel activiteiten! Wilt u een keer komen kijken of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Mail naar: info@stoetenslagh.nl of bel met 0523 - 638 260.

Tienercamping met privé sanitair tijdens strandvakantie Tienercamping met privé sanitair tijdens strandvakantie
anwb
zoover
consuveilig
rtl4
vechtdal-fietsvierdaagse
anwb-5sterren