Direct reserveren bij
vakantiepark het Stoetenslagh
Boeken

Reserveren

t/m

Comfort kampeerplaats op tienercamping met 5 sterren

Comfort kampeerplaats op tienercamping met veel ruimte!

Ook de mooiste comfort kampeerplaats op tienercamping boekt u bij Vakantiepark het Stoetenslagh. Een geweldig 5 sterren vakantiepark in Overijssel. Hier kunnen gezinnen met kinderen en tieners een onvergetelijke vakantie beleven. Wilt u gaan kamperen met uw tieners? Boek dan een comfort kampeerplaats op tienercamping!

Bij ons is een comfort kampeerplaats op tienercamping zeer comfortabel. Onze comfort kampeerplaatsen zijn minimaal 100-140m2 groot. U heeft dus voldoende ruimte voor een heerlijke vakantie. Bovendien heeft u op onze comfort kampeerplaatsen 10 ampère stroom, een tv aansluiting bij de plaats (vergeet niet een tv kabel mee te nemen) en een watertappunt bij de plaats. Natuurlijk zijn er nette en goed onderhouden toiletgebouwen bij een comfort kampeerplaats op tienercamping die in het hoofdseizoen zelfs drie keer per dag worden schoongemaakt.

Voordelen van comfort kampeerplaats op tienercamping zijn:

  • Ruime kampeervelden indien u een comfort kampeerplaats op tienercamping boekt
  • Themagerichte camping voor een echte strandvakantie
  • Veel activiteiten op onze tienercamping in Overijssel
  • Daarnaast veel overdekte voorzieningen op onze tienercamping

Comfort kampeerplaats op tienercamping

Daarnaast bieden wij ook een comfort kampeerplaatsen waar honden zijn toegestaan. Neemt u uw hond mee tijdens uw vakantie met tieners? Kies dan voor veld Pelikaan, Walvis, Schelp of Vis. Heeft u het liefst een comfortveld waar geen auto’s zijn toegestaan? Kies dan voor veld Pelikaan of Koraal beach.

U kunt ook op comfort kampeerplaatsen kamperen aan het water. Wilt u een echte strandvakantie beleven? Boek een plekje aan het water op veld Koraal beach, Zee-egel, Eiland beach of Flamingo Beach. U kampeert dan direct aan onze 5 ha. grote recreatieplas. Hierdoor wordt uw vakantie met tieners nog leuker!

Het gebruik van ons zwembad is gratis tijdens uw vakantie met tieners, net als de wifi. Wifi mag natuurlijk ontbreken tijdens uw vakantie met tieners! Wilt u meer weten over een comfort kampeerplaats op onze tienercamping, of wilt langskomen? Neem gerust contact met ons op. Mail naar: info@stoetenslagh.nl of bel met 0523 - 638 260.

Comfort kampeerplaats op tienercamping met 5 sterren Comfort kampeerplaats op tienercamping met 5 sterren
anwb
zoover
consuveilig
rtl4
vechtdal-fietsvierdaagse
anwb-5sterren