Direct reserveren bij
vakantiepark het Stoetenslagh
Boeken

Reserveren

t/m

Comfort kampeerplaats op ANWB 5 sterren camping

Een ruime comfort kampeerplaats reserveren?

Wilt u een onvergetelijke kampeervakantie beleven met uw gezin? Kies dan voor een comfort kampeerplaats op Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh, en beleef een verrassende strandvakantie in Overijssel. De kinderen en tieners kunnen genieten van super gave activiteiten en bovendien zijn er vele voorzieningen, ook overdekt!

Waarom kiest u voor een comfort kampeerplaats bij vakantiepark Capfun het Stoetenslagh:

  • Elke comfort kampeerplaats heeft 10 ampère stroom (met CEE stekker), tv aansluiting op ons eigen zenderpakket (DVB-C (cable). Daarnaast is er een water aan- en afvoer op de plaats.
  • De comfort kampeerplaatsen variëren in oppervlakte van 120 m2 tot 140 m2!
  • Keuze uit een comfort kampeerplaats aan de recreatieplas, op een veld waar honden zijn toegestaan of een autovrij kampeerveld.
  • 2 toiletgebouwen, dus altijd een douche en toilet in de buurt!

Beleef een strandvakantie tijdens uw verblijf op een comfort kampeerplaats!

  • Er is een recreatieplas van 5 hectare groot met zandstrand!
  • Waterglijbanen en Tubby Splash in de recreatieplas aanwezig.
  • Indoor strand Happy Fun Beach met indoor beachvolleybal en gezellige horeca
  • Overdekt zwembad, geheel aangekleed in strandthema

 

Bent u nog niet overtuigd?

U hoeft zich niet te vervelen tijdens uw verblijf, want er is een uitgebreid recreatieprogramma voor jong en oud. Natuurlijk worden de tieners niet vergeten. Capfun het Stoetenslagh is namelijk tijdens de vakanties een geweldige camping voor gezinnen met kinderen en tieners! Verder zijn de kampeervelden ruim waardoor sport en spel mogelijk is op het veld.

Over de hele camping is gratis Wifi (beperkt). De wifi is voor recreatief gebruik, maar de dekking zal altijd minder zijn dan wat u thuis gewend bent.

Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh is een Top camping van de ANWB.  Wij bieden de beste voorzieningen en de leukste activiteiten! Daardoor is ons vakantiepark voor zowel kleine als grote kinderen een ideale vakantiebestemming.

U kunt vrijblijvend een prijsopgaaf van ons krijgen! Heeft u nog vragen? U kunt ons altijd bellen: 0523 – 638 260 of stuur ons een mail: stoetenslagh@capfun.com

 

Comfort kampeerplaats op ANWB 5 sterren camping Comfort kampeerplaats op ANWB 5 sterren camping
anwb
zoover
consuveilig
rtl4
vechtdal-fietsvierdaagse
anwb-5sterren