Kamperen op tienercamping
Direct reserveren bij
vakantiepark het Stoetenslagh
Boeken

Reserveren

t/m
Comfort kampeerplaats Lees meer over de comfort kampeerplaatsen!
Brochure 2018 Bekijk de brochure!
Kamperen met privé sanitair! Lees meer over kamperen met privé sanitair!
Camper plaatsen Lees hier meer over de camper plaatsen!

Kamperen op tienercamping met 5 sterren faciliteiten

Kamperen op Tienercamping het Stoetenslagh!

Kamperen op Tienercamping het Stoetenslagh is leuk voor het hele gezin! Voor jong en oud worden er veel activiteiten georganiseerd. Wij bieden voor alle leeftijden activiteiten, voor zowel de kinderen tot 12 jaar als ook voor de tieners. Bovendien zijn in de zomervakantie veel gezinnen met kinderen en tieners als u komt kamperen op een tienercamping!

Kamperen kan op verschillende kampeervelden

Bij ons kunt u kamperen op tienercamping, op ruime comfort velden (100 – 140 m2). Hier heeft u 10 ampère stroom, een tv aansluiting en een watertappunt centraal op het veld. Daarnaast zijn onze kampeerplaatsen mooi gelegen, op ruime velden, waar voldoende ruimte is voor sport en spel. Tevens kunt u er ook voor kiezen om te gaan kamperen op tienercamping direct aan het water. Wij bieden ook kampeerplaatsen direct aan de recreatieplas. Zo beleeft u een unieke en verrassende strandvakantie in Overijssel. Neemt u uw hond mee tijdens het kamperen op tienercamping? Dat kan natuurlijk! Wij hebben speciale velden waar honden zijn toegestaan. Daarnaast hebben wij ook een visvijver op ons vakantiepark. Bent u een visliefhebber? Dan kunt u kiezen voor een kamperen op tienercamping aan de visvijver. Hierdoor wordt kamperen erg leuk!

Kamperen op tienercamping met goede sanitaire voorzieningen

Wanneer u komt kamperen op tienercamping moeten er natuurlijke goede sanitaire voorzieningen zijn. Wij beschikken over prachtige toiletgebouwen, aangekleed in strandthema. Deze worden dagelijks schoongemaakt. In het hoofdseizoen is dit zelfs 3 keer per dag. Op ons vakantiepark wordt veel aandacht besteed aan hygiëne. Maar wilt een kampeerplaats met privé sanitair? Ook dit is mogelijk uiteraard. Wij beschikken over een klein aantal plaatsen met privé sanitair. Deze plaatsen hebben we op velden met en zonder honden.

Tijdens het kamperen op een tienercamping mag een geweldig activiteiten programma natuurlijk niet ontbreken. Voor jong en oud is er een leuk activiteiten programma. Daarom zult u zich geen minuut vervelen tijdens het kamperen.

Houdt u niet van kamperen op een tienercamping? Huur dan een prachtige accommodatie; wij beschikken namelijk over prachtige chalets. Bij het Stoetenslagh boekt u een complete en verrassende strandvakantie!

Kamperen op tienercamping met 5 sterren faciliteiten Kamperen op tienercamping met 5 sterren faciliteiten Kamperen op tienercamping met 5 sterren faciliteiten
anwb
zoover
consuveilig
rtl4
vechtdal-fietsvierdaagse
anwb-5sterren