Juni maand kamperen op 5 sterren camping

Een heerlijke strandvakantie tijdens de Junimaand in Overijssel?

Kom dan naar vakantiepark Capfun het Stoetenslagh om in de junimaand in Overijssel te kamperen! Geniet van geweldige voorzieningen! Bovendien is de junimaand een heerlijke rustige maand waardoor u kunt genieten van de rust en de ruimte die het Overijsselse Vechtdal u te bieden heeft!

We hebben de voordelen van de junimaand in Overijssel voor u op een rij gezet:

  • Alle voorzieningen zijn geopend.
  • Bij minder mooi weer een overdekt zwembad en indoor strand.
  • Ook zijn er dagelijks verse broodjes bij de receptie te verkrijgen.
  • Ieder weekend animatie.
  • Comfortabel verblijf met top voorzieningen tegen een aantrekkelijk tarief.

U boekt al een comfort kampeerplaats voor de hele juni maand vanaf 490,00 euro (inclusief 2 personen, exclusief extra personen, toeristenbelasting en reserveringskosten). Het junimaand arrangement loopt van 28 mei tot 28 juni.

De junimaand in Overijssel is ideaal voor gezinnen met kleine kinderen en rustzoekers

De maand juni is voor ons vakantiepark een heerlijke rustige maand. De meeste kinderen gaan in deze periode naar school en de ouders werken. Vaak is het in juni al wel heerlijk weer waardoor u een heerlijk weekendje weg kunt!  U kunt zo vaak u wilt naar ons vakantiepark komen en genieten van een heerlijke vakantie. Ook is ons vakantiepark in juni erg geschikt voor grootouders met kleinkinderen en rustzoekers. U kunt heerlijk fietsen en wandelen in de omgeving van ons vakantiepark! Ons vakantiepark is een prima uitvalsbasis voor mooie fietsroutes tijdens de junimaand in Overijssel.

Al onze voorzieningen zijn geopend in juni. Uiteraard is dit wel beperkter wanneer we een lage bezetting hebben.

Wilt u in juni komen kamperen? Vakantiepark het Stoetenslagh biedt het beste arrangement voor een rustige vakantie tijdens de juni maand. Ideaal voor uw gezin met jonge kinderen of voor wandelaars en rustzoekers. U geniet een maand lang van al onze faciliteiten, zo kunt u uitgerust de zomer tegemoet komen.

Wilt u meer weten over de junimaand in Overijssel? Bel dan 0523 – 638 260.

anwb
zoover
consuveilig
rtl4
vechtdal-fietsvierdaagse
anwb-5sterren