Direct reserveren bij
vakantiepark het Stoetenslagh
Boeken

Reserveren

t/m

Jasmijn Top TV 6 pers.

Informatie Jasmijn Top TV 6 pers.

De Jasmijn Top TV 6 pers. is geschikt voor maximaal zes personen. Het is een moderne en ook luxe chalet, voorzien van alle gemakken!

De chalet is voorzien van:

  • Drie slaapkamers met veel slaapcomfort. De ouder slaapkamer heeft een bed van 160 x 200cm. In de overige slaapkamers staan eenpersoonsbedden van 80 x 190 cm.
  • Een gezellige woonkamer met keuken
  • Vaatwasser, koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker en magnetron
  • Nette badkamer met een aparte toilet ruimte
  • Tweede badkamer inclusief toilet
  • Veranda met waterdichte luifel of overkapping en tuinset

De Jasmijn Top TV 6 pers. staan op velden Inktvis, Branding, Gamba Beach en Golfslag. Bijzettentjes en partytenten bij de chalet zijn helaas niet toegestaan. Honden zijn in een beperkt aantal accommodaties mogelijk (LET OP: honden alleen op aanvraag en alleen op veld Inktvis).

Let op: er zijn 2 verschillende types van de Jasmijn Top TV 6 personen.

Er zijn 2 verschillende types van de Jasmijn Top TV 6 pers. Uiteraard zijn er dezelfde faciliteiten, maar de uitstraling is anders. U kunt de foto’s bekijken voor de verschillen.

Via onderstaande button kunt u de prijzen bekijken en een reservering maken.

Tarieven en reserveren

Aanvullende informatie

Afmetingen
De afmetingen van de chalet zijn: 39,4 m2. Woonkamer oppervlakte: 15,45 m2

Bedlinnen
Bedlinnen is niet bij de prijs inbegrepen. U kunt bedlinnen bij huren. Eenpersoons bedlinnen € 10,- en tweepersoons bedlinnen € 15,-. Natuurlijk zijn dekbedden, kussens en ook een schoonmaakpakketje aanwezig.

Voorkeur
De Jasmijn Top TV 6 pers. zijn niet met voorkeur te boeken!

Chalet met hond
Honden zijn overal op het hoofdpad toegestaan. U kunt uw hond buiten ons vakantiepark uitlaten. Op veld Inktvis zit een draaihek waar u met uw hond naar buiten kunt. Let op: dit is geen ingang, alleen een uitgang. U kunt met uw hond het hele park rondlopen over het hoofdpad. Ook zijn honden welkom in ons restaurant en Happy Fun Beach. Uw hond dient aangelijnd te zijn op ons park en geen overlast te verzorgen bij andere gasten.

LET OP: Reserveringen voor accommodaties met hond zijn alleen op aanvraag! U kunt via de website een reservering doen met hond. Wij zullen vervolgens bekijken of er beschikbaarheid is voor een accommodatie met hond. (Een reservering met hond is dus geen garantie dat dit kan!)

Bent u benieuwd naar ons vakantiepark en de chalets? U kunt vrijblijvend de tarieven bekijken op onze site en natuurlijk kunt u ons bellen of mailen voor meer informatie: 0523 – 638 260 of stoetenslagh@capfun.com

Jasmijn Top TV 6 pers. Jasmijn Top TV 6 pers. Jasmijn Top TV 6 pers.
anwb
zoover
consuveilig
rtl4
vechtdal-fietsvierdaagse
anwb-5sterren