Direct reserveren bij
vakantiepark het Stoetenslagh
Boeken

Reserveren

t/m

Indoor strand, een unieke strandvakantie in Overijssel

Indoor strand de ‘Happy Fun Beach’ voor een echte strandbeleving

Bij vakantiepark het Stoetenslagh beleeft u een verrassende strandvakantie. Mede dankzij ons prachtige en unieke indoor strand, is dit het hele jaar mogelijk! Dankzij indoor strand Happy Fun Beach maakt het niet uit wat voor weer het is. Bij ons ervaart u altijd een heerlijk strandgevoel en het is natuurlijk een geweldige voorziening voor de tieners!

Waarom is een indoor strand zo geweldig:

  • Er zijn twee ruime beachvolleybal velden, voor een actief potje volleybal!
  • In de Happy Fun Beach kunt u palmboom klimmen! Voor de avonturiers
  • Natuurlijk is er een gezellige horeca met veel zitgelegenheid
  • Geniet van heerlijke pizza’s, luxe tosti’s en panini’s in de Happy Fun Beach!
  • Veel activiteiten vinden plaats in de Happy Fun Beach. Zijn er outdoor activiteiten maar is het slecht weer? Geen probleem want dankzij het indoor strand zijn indoor activiteiten altijd mogelijk!
  • Er is een groot luchtkussen voor kinderen tot 10 jaar
  • Regelmatig worden er beachparty’s georganiseerd!

Het indoor strand, weer of geen weer, altijd een strandvakantie

De Happy Fun Beach is een indoor strand van 1250m2. Er is dus voldoende ruimte voor super gave activiteiten. Bovendien kunt u hier heerlijk zitten en genieten van een kop koffie met wat lekkers. De kinderen en tieners zullen zich wel vermaken!

Op ons vakantiepark kunt u kamperen of een prachtige accommodatie huren. Er is voor iedereen een passende vakantie, ook als uw hond mee gaat!

Wist u dat onze horeca ook geweldig is voor feesten en partijen? Dat kan het hele jaar door! U kunt bij onze Happy Fun Beach terecht voor super gave kinderfeestjes, familiedagen, bedrijfsuitjes of gewoon als gezellig uitje met vrienden! Voor meer informatie over feesten en partijen kunt u kijken op www.happyfunbeach.nl

Wilt u meer informatie over ons vakantiepark? Neem gerust contact met ons op: 0523 - 638 260 of info@stoetenslagh.nl.

Indoor strand, een unieke strandvakantie in Overijssel Indoor strand, een unieke strandvakantie in Overijssel Indoor strand, een unieke strandvakantie in Overijssel
anwb
zoover
consuveilig
rtl4
vechtdal-fietsvierdaagse
anwb-5sterren