Feesten en partijen op tienercamping
Direct reserveren bij
vakantiepark het Stoetenslagh
Boeken

Reserveren

t/m

Feesten en partijen op tienercamping in prachtige locatie

Organiseer uw feesten en partijen op tienercamping in strandthema

Organiseer uw feesten en partijen op tienercamping! Niet alleen is Vakantiepark het Stoetenslagh een gave camping voor gezinnen met tieners, ook is het een prachtige feestlocatie. We hebben zowel indoor- als outdoor veel mogelijkheden. Bij ons zijn de feesten en partijen op tienercamping in de Happy Fun Beach. Dit is een gaaf overdekt strand van 1250 m2. Hier kunt u beachvolleyballen op onze 2 velden. Ook is er voor de kinderen onder de 10 jaar een springkussen en er zijn nog veel meer mogelijkheden.

Er zijn allerlei verschillende feesten en partijen op tienercamping te organiseren:

  • Kies voor uitdagende activiteiten als zeskamp, handboogschieten, shoot out, beachvolleybal, bowlen of nog veel meer
  • Combineer deze leuke activiteiten een etentje, u kunt bijvoorbeeld kiezen voor een van onze heerlijke buffetten, of ga barbecue├źn of tafelgrillen

Feesten en partijen op tienercamping

Bent u al nieuwsgierig geworden welke buffetten wij bieden? Natuurlijk is er bij ons een uitgebreid tapas buffet, hier zijn verschillende warme en koude tapas te verkrijgen. Ook kunt u kiezen voor een warm en koud buffet. Wat dacht u van tafelgrillen of kies voor een gezellige barbecue. Ook een hapjes buffet behoort tot een van de vele de mogelijkheden. Kies voor een van onze buffetten en combineer ze met een leuke activiteit tijdens uw feesten en partijen op tienercamping. Uw feest zal dan zeker geslaagd zijn en in een uniek strandthema, een feest om nooit te vergeten! Waar wacht u nog op?

Feesten en partijen op tienercamping zijn ook kinderfeestjes

Niet alleen zijn er de feesten en partijen op tienercamping, ook organiseren wij speciale kinderfeestjes. Uw kind zal een onvergetelijke verjaardag vieren! We bieden verschillende feestjes aan. Is uw zoon of dochter avontuurlijk? Kies dan voor de Kids Expeditie, hiervan hebben wij een 10- en een 10+ versie. Ook kunt u kiezen voor een knutselfeest, een glow in the dark bowlingparty en nog veel meer. Kijk op de site van de Happy Fun Beach voor meer informatie.

Feesten en partijen op tienercamping in prachtige locatie Feesten en partijen op tienercamping in prachtige locatie Feesten en partijen op tienercamping in prachtige locatie
anwb
zoover
consuveilig
rtl4
vechtdal-fietsvierdaagse
anwb-5sterren