Direct reserveren bij
Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh
Boeken

Reserveren

t/m

DE BOX, de tienerplek van Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh!

Wist u wel dat Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh zich ook richt op tieners?

Zo kunt u heerlijk vakantie vieren terwijl uw kinderen nieuwe vriendschappen opdoen op ons park! Overdag is er voldoende animatie, ook voor tieners, en ’s avonds kunnen ze prima vermaken bij onze tienerplek: de Box!

De Box, de ruimte voor tieners!

Op vakantie zijn tieners toch vooral bezig met nieuwe vriendschappen sluiten, zodat ze de rest van de vakantie samen kunnen ‘chillen’. Dit is een fenomeen die wij al verschillende jaren zien gebeuren, vrolijke ontmoetingen leiden tot unieke vriendschappen! In de avond komen de tieners samen bij onze tienerplek; de Box! Hieronder alle voordelen van de Box:

  • Loungebanken waar ‘gechillt’ kan worden
  • ’s Avonds: DISCO
  • Frisdrank- en snoep automaat (betalen mogelijk met PIN en contant geld)
  • En.. Een ruimte vol leeftijdsgenoten

LET OP: de Box is tijdens de herfstvakantie niet geopend.

Maar ook bij ons geldt.. NIX18

Ook wij als Vakantiepark hebben ons houden aan het alcoholbeleid van Nederland, wat betekent geen alcohol onder de 18 jaar. Dit is dus ook de reden dat wij bij onze tienerplek geen alcohol schenken aan personen onder de 18 jaar. Om hier op toe te zien lopen er toezichthouders rond op ons vakantiepark. En in de late uurtjes zijn zij veel aanwezig bij de Box. We willen dat het voor iedereen leuk en veilig blijft. Daarom zullen de toezichthouders optreden waar nodig. Daarnaast houden zij er toezicht op dat de tieners, na het sluiten van de Box rustig terug gaan naar hun eigen kampeerplek of accommodatie.

Bekijk ons drankbeleid

Naast ons drankbeleid hanteren wij ook een streng beleid wat betreft verdovende middelen. Ook het gebruik van lachgas patronen zijn op ons vakantiepark niet toegestaan.

 

De tieners beleven een geweldige en onvergetelijke vakantie op ons vakantiepark. We zien ieder jaar grote groepen met vrienden ontstaan die bij iedere aankomst weer uitgebreid wordt.

Wanneer uw tieners genieten, geniet u toch ook? 🙂

LET OP: alleenreizende jongeren kunnen bij ons helaas niet boeken. Wij zijn een gezinscamping en dus niet voor groepen jongeren. Er moet een volwassene van minimaal 23 jaar aanwezig zijn.

Meer informatie over de Box of Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh? Neem dan contact met ons op via 0523 – 638 260 of via stoetenslagh@capfun.com

DE BOX, de tienerplek van Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh! DE BOX, de tienerplek van Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh! DE BOX, de tienerplek van Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh!
Logo ANWB
Zoover-Award-Silver
kids vakantieaanbieder awards 2020