Direct reserveren bij
Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh
Boeken

Reserveren

t/m

Sanitairgebouwen op Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh

Goed onderhouden sanitairgebouwen op Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh

Wanneer u komt kamperen wilt u uiteraard gebruik maken van goed onderhouden en hygiënische sanitairgebouwen. Onze sanitairgebouwen voldoen aan de modernste eisen en worden uiteraard goed onderhouden. De uitstraling is mooi en past helemaal bij het plaatje van een strandvakantie in Overijssel. Al onze toiletgebouwen zijn namelijk helemaal in strandsfeer aangekleed.

Gebruik van de Sepkey in onze sanitairgebouwen

Om te kunnen douchen in de sanitairgebouwen heeft u een sepkey nodig, deze ontvangt u bij aankomst. De sepkey is een sleutel waar douchepunten op staan. Hoe werkt het:

  • Kampeerders krijgen 25 gratis douchepunten per persoon, per dag. Dit is t.w.v. 4 min. douchen per persoon per dag met uitzondering van arrangementen.
  • U kunt zolang douchen als u wilt, er is geen tijdslimiet. Wanneer de gratis verstrekte punten op punten op zijn, kunt u de sepkey opwaarderen bij de receptie (0,50 ct. per 4 minuten).
  • Ook voor bepaalde arrangementen dient u de douchesleutel bij aankomst op te waarderen met een bedrag.

Sanitairgebouwen op vakantiepark, voorzien van alle nodige gemakken!

Alle sanitairgebouwen op Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh zijn voorzien van een babyroom, familiedouches, wascabines en een chemische uitstort. Het sanitair gebouw bij veld Vuurtoren beschikt over een mindervaliden sanitair met wc, douche en wasbak.

Uiteraard hebben wij ook voor onze sanitairgebouwen een legionella beheersplan. Daarom worden de gebouwen 2 maal per seizoen getest of er legionella bacteriën aanwezig zijn. De leidingen van de sanitairgebouwen op Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh worden regelmatig gespoeld voor legionella en voldoen hiermee aan alle eisen zoals deze in Nederland gesteld zijn.

Ieder jaar komt de ANWB ons park inspecteren, hierbij letten zij op de aantallen wc’s en douches, de netheid en hygiëne. Wij voldoen aan de 5 sterren norm van de ANWB en mogen ook in 2021 weer het predikaat ‘ANWB Top camping‘ dragen.

U kunt ook een seizoenplaats boeken met privé sanitair. Houdt u er niet van om steeds naar de sanitairgebouwen te lopen? Dan is eigen sanitair voor u de beste oplossing als u bij ons komt kamperen!

Honden zijn niet toegestaan in de sanitairgebouwen.

Sanitairgebouwen op Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh Sanitairgebouwen op Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh Sanitairgebouwen op Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh
Logo ANWB
Zoover-Award-Silver
kids vakantieaanbieder awards 2020