Direct reserveren bij
Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh
Boeken

Reserveren

t/m

Recreatieplas in Overijssel met o.a. Tubby Splash en glijbanen

Een heerlijk vakantiepark met recreatieplas in Overijssel!

Bent u op zoek naar een vakantie in Nederland, en wilt u graag kunnen genieten aan het water? Dan is ons vakantiepark met recreatieplas in Overijssel helemaal geschikt voor u! De recreatieplas beschikt over verschillende glijbanen en een Tubby Splash, dus uw kinderen vervelen zich geen moment. In de maanden juli en augustus is er op de recreatieplas in Overijssel ook een groot aquapark!

Stoer en uitdagend: de Tubby Splash!

Kent u onze Tubby Splash al? Het is een grote glijbaan waar de kinderen, en uzelf natuurlijk ook, vanaf kunnen glijden op een band! Bij de recreatieplas in Overijssel kunt u de hele zomer genieten van de Tubby Splash en uw kinderen vinden dit vast en zeker fantastisch!

In de maanden juli en augustus is er een heus Aquapark!

In de zomermaanden zorgen de medewerkers van de recreatieplas in Overijssel ervoor dat er een groot opblaasbaar aquapark in het water komt te liggen. Hier kunnen zowel kinderen, jongeren en ouders heerlijk van genieten! Rennen, springen en kijken wie er als eerste aan de andere kant is!

De water kwaliteit kunt u bekijken via https://www.zwemwater.nl/

Wilt u meer informatie over ons park en onze recreatieplas in Overijssel? Neem dan contact met ons op via 0523 – 638 260 of stoetenslagh@capfun.com

Recreatieplas in Overijssel met o.a. Tubby Splash en glijbanen Recreatieplas in Overijssel met o.a. Tubby Splash en glijbanen
Logo ANWB
Zoover-Award-Silver
kids vakantieaanbieder awards 2020