Direct reserveren bij
Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh
Boeken

Reserveren

t/m

Happy Fun Pool

Kies voor een strandvakantie in Nederland met overdekt buitenzwembad!

 

De Happy Fun Pool is onze nieuwste aanwinst op ons park, het overdekte buitenzwembad met spraypark voor kleine kinderen zorgt gegarandeerd voor veel waterplezier voor alle leeftijden. Het spraypark is voorzien van watersproeiers, speelelementen en twee gave glijbanen. Het overdekte zwembad is verwarmd, het is dus heerlijk vertoeven in en rondom het zwembad. Met mooi weer schuiven we het dak open en toveren we het zwembad om tot buitenbad. Bij ons gaat letterlijk het dak eraf!

 

Vanaf de Happy Fun Pool steek je met het vlot zo over onze recreatieplas naar de gave grote buitenglijbanen. De glijbanen zijn super gaaf én worden net als de Happy Fun Pool verwarmd door een warmtepomp. De gezinnen die de Happy Fun Pool en onze glijbanen al hebben geprobeerd zijn allemaal heel enthousiast!

 

Na al dat zwemmen en glijden even uitrusten? Dat kan op ons prachtige strand of op de ruime ligweide naast de Happy Fun Pool. Neem je handdoek mee en geniet in het zonnetje van de vakantie.

Tijdens de vakantieperiodes organiseert ons animatieteam leuke activiteiten in en rondom de Happy Fun Pool. Van aqua gym en crazy dance tot schuimparty’s en sport/spel activiteiten. Benieuwd naar ons aanbod animatieprogramma? Bekijk ons programma hier!

 

Wilt u meer informatie over ons park en ons nieuwe overdekte buitenbad? Neem dan contact met ons op via 0523 – 628 260 of via stoetenslagh@capfun.com

Happy Fun Pool Happy Fun Pool
Logo ANWB
Zoover-Award-Silver
kids vakantieaanbieder awards 2020