Direct reserveren bij
Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh
Boeken

Reserveren

t/m

Vakantiepark met glijbanen

Ontdek onze nieuwe glijbanen!

Op zoek naar een vakantiepark met gave glijbanen? Zo’n park waar je je kinderen ’s ochtends een broodje geeft en vervolgens de rest van de dag niet ziet omdat ze het zo leuk hebben? Bekijk dan eens de glijbanen van Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh! Wij hebben namelijk fantastische nieuwe glijbanen waar de kinderen (maar u waarschijnlijk ook!) zich uren kunnen vermaken.

Nieuw sinds juli 2020, de Space bowl en 2 andere super gave glijbanen!

Onze glijbanen zijn super gaaf én worden verwarmd door een warmtepomp! Dus ook wanneer de zon niet schijnt, kan hier volop gebruik van worden gemaakt. De gezinnen die de glijbanen al hebben geprobeerd zijn allemaal heel enthousiast! Echt een aanrader dus, ons vakantiepark met glijbanen! De glijbanen komen uit in een uitglijbak (niet in de recreatieplas).

 

Regels glijbanen

Wanneer het aankomt op veiligheid nemen wij de veiligheidsregels natuurlijk goed in acht! Daarom zijn er een aantal regels voor het gebruik van de glijbanen:

  • Je moet minimaal 120 cm lang zijn
  • En je moet in het bezit zijn van zwemdiploma A
  • Daggasten zijn helaas niet toegestaan.

Bekijk hieronder alle regels van de glijbanen.

Regels glijbanen

 

Nog veel meer waterpret op ons vakantiepark met glijbanen

Naast de nieuwe glijbanen, hebben we ook nog 2 andere waterglijbanen die uitkomen in onze recreatieplas. En ook een aanrader: onze Tubby Splash waar je met een band vanaf glijdt. Kortom, genoeg glijplezier in en om onze recreatieplas! En nog niet uitgespeeld op ons vakantiepark met glijbanen? Probeer dan ook nog eens ons Aquapark, een uitdagende stormbaan op het water.

Na al dat glijden en spelen even uitrusten? Dat kan op ons prachtige strand. Neem je handdoek mee en geniet in het zonnetje van de vakantie.

 

Meer weten over onze glijbanen of ons vakantiepark? Neem gerust contact met ons op. Bel naar 0523 – 638 260 of mail naar stoetenslagh@capfun.com

We helpen u graag.

Vakantiepark met glijbanen Vakantiepark met glijbanen
Logo ANWB
Zoover-Award-Silver
kids vakantieaanbieder awards 2020