Direct reserveren bij
vakantiepark het Stoetenslagh
Boeken

Reserveren

t/m

Drankbeleid op tienercamping in de horeca en winkel

Ons drankbeleid in de horeca is een bewuste keuze voor gezinnen met tieners.

Tijdens uw vakantie wilt u toch ook dat wij het drankbeleid in de horeca voor uw kinderen handhaven. Dit drankbeleid in de horeca is tot 18 jaar NIX. Wij hopen op uw medewerking en begrip voor deze situatie. In het kort even hoe het drankbeleid in de horeca werkt:

  • De tieners van 18 jaar en ouder krijgen van ons een bandje, hiermee kunnen zij aantonen dat zij alcohol mogen drinken. Om dit bandje te krijgen dient een geldig legitimatiebewijs getoond te worden en moet er een akkoord verklaring getekend worden.
  • Geen bandje en bij twijfel is legitimatie verplicht, anders NIX 18!

Ons drankbeleid in de horeca: bij jonger dan 18 jaar geldt het volgende:

  • Eerste keer constatering: drank inleveren en toegang wordt ontzegd voor de rest van de dag, dit geldt voor de gever en de ontvanger.
  • Tweede keer constatering: verwijdering en ontzegging toegang tot de camping.
  • Wij willen het gezellig houden voor iedereen, daarom NIX 18

Jongerenruimte de BOX is door een afscheiding afgezet om zo enige controle op onze gasten te hebben. Bovendien hebben we door de bandjes een controle op de gasten van buitenaf. Zij zullen geen toegang krijgen tot de BOX.

Bij verdenking van te veel gebruik van alcohol wordt de toegang tot ons hoofdgebouw en terras geweigerd. Hierdoor blijft het voor iedereen gezellig en is er geen overlast van mensen die een glaasje te veel hebben gehad. Het beleid van de overheid is NIX 18! Hier proberen we ons zoveel mogelijk aan te houden!

Uiteraard zullen wij bij verstrekking van alcohol van ouders aan hun kinderen, deze moeten innemen.  Buiten het dankbeleid in de horeca is: wat u zelf doet op uw eigen plek of accommodatie is uw eigen verantwoordelijkheid, want dit geldt niet onder onze horeca. Wij denken dat u het ook belangrijk vindt dat uw tieners geen blijvende schade hebben door een te hoog alcoholgebruik en dat u achter ons beleid staat. Samen gaan we voor NIX 18!

Naast bovenstaande regels zijn uiteraard verdovende middelen als softdrugs en harddrugs ook niet toegestaan op ons park. Net als het gebruik van lachgas patronen.

Onze beveiliging ziet hier op toe en neemt passende maatregelen bij het constateren hiervan.

Drankbeleid op tienercamping in de horeca en winkel Drankbeleid op tienercamping in de horeca en winkel Drankbeleid op tienercamping in de horeca en winkel
anwb
zoover
consuveilig
rtl4
vechtdal-fietsvierdaagse
anwb-5sterren