Direct reserveren bij
Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh
Boeken

Reserveren

t/m

Drankbeleid in de horeca op ons vakantiepark

Ons drankbeleid in de horeca is een bewuste keuze voor gezinnen met tieners.

Tijdens uw vakantie wilt u toch ook dat wij het drankbeleid in de horeca voor uw kinderen handhaven. Dit drankbeleid in de horeca is tot 18 jaar NIX. Wij hopen op uw medewerking en begrip voor deze situatie. In het kort even hoe het drankbeleid in de horeca werkt:

  • De tieners van 18 jaar en ouder krijgen van ons een bandje, hiermee kunnen zij aantonen dat zij alcohol mogen drinken. Om dit bandje te krijgen dient een geldig legitimatiebewijs getoond te worden.
  • Geen bandje en bij twijfel is legitimatie verplicht, anders NIX 18!

 

Ons drankbeleid in de horeca: bij jonger dan 18 jaar geldt het volgende:

  • Eerste keer constatering: drank inleveren en toegang wordt ontzegd voor de rest van de dag, dit geldt voor de gever en de ontvanger.
  • Tweede keer constatering: verwijdering en ontzegging toegang tot de camping.
  • Wij willen het gezellig houden voor iedereen, daarom NIX 18.!

Uiteraard zullen wij bij verstrekking van alcohol van ouders aan hun kinderen, deze moeten innemen. Buiten het dankbeleid in de horeca geldt: wat u zelf nuttigt in uw accommodatie of kampeerplaats is uw eigen verantwoordelijkheid, want dit geldt niet onder onze horeca.

Naast bovenstaande regels zijn uiteraard verdovende middelen als softdrugs en harddrugs ook niet toegestaan op ons park. Net als het gebruik van lachgas patronen.

Onze beveiliging ziet hier op toe en neemt passende maatregelen bij het constateren hiervan.

Drankbeleid in de horeca op ons vakantiepark Drankbeleid in de horeca op ons vakantiepark Drankbeleid in de horeca op ons vakantiepark
Logo ANWB
Zoover-Award-Silver
kids vakantieaanbieder awards 2020