Direct reserveren bij
vakantiepark het Stoetenslagh
Boeken

Reserveren

t/m

Draadloos internet op camping voor recreatief gebruik

Draadloos internet op camping Capfun het Stoetenslagh is geheel gratis!

Draadloos internet op camping in de vorm van WIFI is natuurlijk niet meer weg te denken tegenwoordig! Wanneer u op vakantie gaat is het dan natuurlijk belangrijk dat er internet aanwezig is, vooral voor uw kinderen en of tieners!  U kunt bij ons gemakkelijk gebruik maken van het draadloos internet op de camping (WIFI). U kunt snel even uw mail controleren en zo op de hoogte blijven van het thuisfront. De WIFI bij vakantiepark Capfun het Stoetenslagh is gratis, maar echter wel beperkt, wij hebben veel geïnvesteerd om een goede verbinding tot stand te brengen! Maar door omgevingsfactoren is het bijna niet mogelijk om 100% dekking te garanderen.

  • Op de velden is de afstand tot de zender bepalend, hier is dan ook beperkt draadloos internet.
  • In de horeca en hoofdgebouw is een goede verbinding en goed draadloos internet mogelijk.
  • Ons draadloos internet is helaas niet geschikt voor werk doeleinden.
  • Wij hebben een redelijk goede mastdichtheid voor de mobiele applicaties.

Let op draadloos internet op camping:

Graag willen we u attenderen dat ons draadloos internet of  WIFI voor recreatief gebruik is. Dat betekent dat het gebruik van Whatsapp, uw mail of Facebook prima lukt. Helaas is het niet mogelijk om films te downloaden of HD livestreams te bekijken. Dit is helaas te belastend voor de WIFI.

Wilt u tijdens de koffie in de horeca even lekker gebruik maken van het draadloos internet op camping? Dat kan. Omdat hier vaste gegevens zijn in een gebouw is hier ook de beste WIFI. U kunt uw vrienden en familie op de hoogte houden van uw geweldige vakantie! Vertel ze op Facebook en Twitter wat u van uw vakantie vindt! In ons indoor strand kunt u ook goed gebruik maken van ons draadloos internet op camping Capfun Stoetenslagh

Wij hebben momenteel een goed draadloos internet voor recreatief gebruik. Mocht het op het terrein het signaal iets minder zijn, kunnen wij u garanderen dat in de horeca en de Happy Fun Beach goed draadloos internet is (ook voor recreatief gebruik).

anwb
zoover
consuveilig
rtl4
vechtdal-fietsvierdaagse
anwb-5sterren