Direct reserveren bij
vakantiepark het Stoetenslagh
Boeken

Reserveren

t/m

Discotheek op tienercamping, de Box is er voor de tieners

Discotheek op tienercamping als echte ontmoetingsplaats

Discotheek op tienercamping is een echte ontmoetingsplaats voor de tieners. De Box naast het restaurant op Vakantiepark het Stoetenslagh verandert iedere avond in een gave discotheek voor de tieners. Hier kunnen ze elkaar ontmoeten en dansen op de muziek. Tienercamping Nederland is daarom ook een echte tienercamping. Elke avond is er toezicht van de Funbrigade en beveiliging in de Box op tienercamping, hierdoor verloopt alles rustig. Ook wordt er geen alcohol geschonken in de Box. Niet alleen kunnen de tieners elkaar hier ontmoeten, naast de discotheek op tienercamping, zijn er veel meer gave ontmoetingsplaatsen voor de tieners.

Naast de discotheek op tienercamping ook een prachtig indoor strand

Ook is er op tienercamping Nederland een gave indoor strand, de Happy Fun Beach. Dit indoor strand is de thuisbasis van ons animatieteam. Hier vindt een groot deel van ons uitgebreide animatieprogramma plaats. Naast de discotheek op tienercamping, kan hier ook lekker gedanst worden. Tijdens het seizoen komen hier vaak gave bands, maar ook beachparty’s met een DJ.

Discotheek op tienercamping zonder alcohol onder 18 jaar

De Box is een plek waar u als ouders uw tieners met een gerust hart naar toe kunt sturen. In de Box wordt namelijk geen alcohol geschonken. Wanneer er jongeren zijn, ouderĀ  dan 18 jaar, die alcohol willen halen wordt dit in het restaurant gedaan. Deze jongeren dienen dit ook in het restaurant op te drinken. Alcohol mag niet mee naar binnen in de Box. Iedere avond is er toezicht in discotheek op tienercamping door zowel onze gezellige Funbrigade als de beveiliging. Dit zorgt er voor dat de avonden gezellig verlopen. Nadat de Box dicht gaat, zal de beveiliging er ook toezicht op houden dat de terugkeer van de tieners naar hun plek, zo rustig mogelijk verloopt.

Heeft u nog vragen over discotheek op tienercamping? Neem gerust contact met ons op via info@stoetenslagh.nl of bel met 0523 - 638 260.

Discotheek op tienercamping, de Box is er voor de tieners Discotheek op tienercamping, de Box is er voor de tieners
anwb
zoover
consuveilig
rtl4
vechtdal-fietsvierdaagse
anwb-5sterren