Direct reserveren bij
vakantiepark het Stoetenslagh
Boeken

Reserveren

t/m

Recreatieplas in Overijssel met o.a. Tubby Splash en glijbanen!

Een heerlijk vakantiepark met recreatieplas in Overijssel!

LET OP: VANWEGE CORONAMAATREGELEN IS DAGBEZOEK TIJDELIJK NIET MOGELIJK!

Vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus is dagbezoek dit seizoen niet toegestaan. Er gelden beperkende maatregelen en we moeten 1,5 meter afstand houden. Wanneer we van buitenaf bezoek toestaan, wordt het aantal personen op ons park alleen maar hoger en kunnen we de afstand helaas niet garanderen. We willen de beschikbare ruimte voor onze campinggasten niet nog meer beperken.

————————————————————————————-

Bent u op zoek naar een vakantie in Nederland, en wilt u graag kunnen genieten aan het water? Dan is onze camping met recreatieplas in Overijssel helemaal geschikt voor u! De recreatieplas beschikt over verschillende glijbanen en een Tubby Splash, dus uw kinderen vervelen zich geen moment. In de maanden juli en augustus is er op de recreatieplas in Overijssel ook een groot aquapark! Er is gedurende de dag tevens toezicht aanwezig, dus u hoeft zich geen zorgen te maken om uw kinderen, heerlijk toch?

Stoer en uitdagend: de Tubby Splash!

Kent u onze Tubby Splash al? Het is een grote glijbaan waar de kinderen, en uzelf natuurlijk ook, vanaf kunnen glijden op een band! Bij de recreatieplas in Overijssel kunt u de hele zomer genieten van de Tubby Splash en uw kinderen vinden dit vast en zeker fantastisch!

In de maanden juli en augustus is er een heus Aquapark!

In de zomermaanden zorgen de medewerkers van de recreatieplas in Overijssel ervoor dat er een groot opblaasbaar aquapark in het water komt te liggen. Hier kunnen zowel kinderen, jongeren en ouders heerlijk van genieten! Rennen, springen en kijken wie er als eerste aan de andere kant is! U hoeft zich geen zorgen te maken om uw kinderen, want er is gedurende de openingstijden van het aquapark continu toezicht aanwezig.

Onze recreatieplas in Overijssel is ook leuk voor alleen een dagje weg

Woont u in de buurt, en wilt u er toch een dagje op uit? Ook dan bent u van harte welkom bij vakantiepark Capfun het Stoetenslagh. Voor 4,- euro per persoon mag u de hele dag gebruik maken van onze buitenactiviteiten en de Happy Fun Beach! Wilt u ook binnen zwemmen en gebruik maken van de glijbanen, dan betaalt u 10,- per persoon! Kom dus ook gezellig een dagje op 5 sterren Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh met recreatieplas in Overijssel!

Wilt u meer informatie over ons park en onze reccreatieplas in Overijssel? Neem dan contact met ons op via 0523 – 638 260 of stoetenslagh@capfun.com

Recreatieplas in Overijssel met o.a. Tubby Splash en glijbanen! Recreatieplas in Overijssel met o.a. Tubby Splash en glijbanen! Recreatieplas in Overijssel met o.a. Tubby Splash en glijbanen!
Logo ANWB
Zoover-Award-Silver
kids vakantieaanbieder awards 2020