Chalet huren
Direct reserveren bij
vakantiepark het Stoetenslagh
Boeken

Reserveren

t/m

Chalet huren op 5 sterren tienercamping in Overijssel

Chalet huren in Overijssel? Kies uit vele accommodaties.

Chalet huren op een prachtig 5 sterren vakantiepark met veel voorzieningen? U bent bij het Stoetenslagh aan het juiste adres. Onze chalets zijn prachtige en moderne accommodaties waar u niets tekort zult komen. Kom een chalet huren bij het Vakantiepark het Stoetenslagh en geniet van een heerlijke strandvakantie in Overijssel! Wij bieden een grote diversiteit aan chalets met een daarbij behorende prijsklasse voor iedereen!

Chalet huren op een tienercamping is leuk voor het hele gezin!

De reden waarom u op onze tienercamping een chalet zou huren is overduidelijk. Wij bieden een strandvakantie in Overijssel voor gezinnen met kinderen en tieners. Hierdoor komen er bij ons veel gezinnen met tieners, maar ook gezinnen met tieners en kleine kinderen. Wij richten ons hier helemaal op. Dit is een duidelijke keuze die wij gemaakt hebben. Het is een vakantie voor het hele gezin als u een chalet huurt.

Chalet huren met een gave en verrassende strandvakantie?

Daarnaast is het thema van ons vakantiepark een verrassende strandvakantie. Overal op ons park komt u het strandthema tegen, zowel in de bewegwijzering alsook in de aankleding van de sanitairgebouwen. Maar ook het overdekte zwembad is in strandthema. Tevens hebben wij een uniek indoor strand in Overijssel met beachvolley velden, palmboom klimmen. Verder is er in de Happy Fun Beach een zitgelegenheid met een horeca. U kunt hier heerlijk zitten met een kopje koffie, terwijl de kinderen zich vermaken met sport- en spelactiviteiten. Kortom voor ieder wat wils.

Chalet huren en heerlijk eten op een prachtig vakantiepark?

Na een heerlijke dag bezig te zijn geweest, kunt u bij ons in het tapasrestaurant heerlijke eten. Onze koks bereiden de lekkerste gerechten. Daarnaast kunnen onze koks ook voor u plate service maken, mocht u geen tapas willen. In het overdekte strand kunt u daarnaast heerlijke pizza’s, tosti’s op panini’s eten. Voor het eten of erna even met het gezin bowlen? Ook geen probleem, wij hebben namelijk 2 bowlingbanen met daarnaast twee handboogschietbanen. Kortom genoeg te doen voor het hele gezin tijdens chalet huren!

Chalet huren op 5 sterren tienercamping in Overijssel Chalet huren op 5 sterren tienercamping in Overijssel Chalet huren op 5 sterren tienercamping in Overijssel
anwb
zoover
consuveilig
rtl4
vechtdal-fietsvierdaagse
anwb-5sterren