Chalet huren herfstvakantie
Direct reserveren bij
vakantiepark het Stoetenslagh
Boeken

Reserveren

t/m

Chalet huren herfstvakantie op tienercamping Nederland

Chalet huren herfstvakantie op een 5 sterren vakantiepark!

Wilt u een chalet huren herfstvakantie op een vakantiepark met veel voorzieningen? Dan bent bij Vakantiepark het Stoetenslagh aan het juiste adres. Voor een comfortabele vakantie in een prachtig chalet moet u bij ons zijn! De accommodaties zijn volledig ingericht en zeer comfortabel. Daarom is een chalet huren herfstvakantie geschikt voor iedereen. Bovendien zijn de accommodaties geschikt voor gezinnen van 4 tot 6 personen. Kom met uw hele gezin naar om een chalet huren herfstvakantie.  Op onze tienercamping maakt het niet uit of het mooi weer is of slecht weer. Ons indoor strand, de Happy Fun Beach, zorgt voor oneindig speelplezier!

Een chalet huren herfstvakantie is ook geschikt voor het naseizoen

Bovendien zijn er vele voorzieningen, waardoor u kunt genieten van een heerlijke vakantie of het nou mooi of slecht weer is. Een chalet huren herfstvakantie betekent bij het Stoetenslagh een verrassende strandvakantie, ook in de herfst.

De voorzieningen voor een succesvolle vakantie hebben we voor u op een rijtje gezet:

  • Indoor strand met beachvolleybal velden, klim palmboom en springkussen
  • Bovendien worden hier vele activiteiten georganiseerd en kunt u hier genieten van een hapje en een drankje
  • Een overdekt zwembad met strandthema mag natuurlijk niet ontbreken
  • Maar ook bowlingbanen met blacklights voor een actief avondje bowlen
  • Tevens overdekte handboogschietbanen

Tijdens een chalet huren herfstvakantie komt u natuurlijk niets tekort. De chalets zijn volledig ingericht waardoor u alle gemakken heeft van thuis. Er is voor iedereen een passende vakantie tijdens chalet huren in de herfstvakantie. Alle chalets zijn elektrisch verwarmd, mocht het iets kouder zijn

Tijdens de herfstvakantie een chalet huren is leuk voor jong en oud. Er is tijdens chalet huren in de herfstvakantie ook een geweldig activiteiten programma. De kinderen kunnen genieten van geweldige activiteiten met veel actie. Bovendien is er vooral voor tieners veel te beleven. Daarnaast organiseren we ieder jaar weer veel voor tieners. Een geweldige tienercamping in Nederland! Nog meer redenen om bij ons te komen in de herfstvakantie!

Chalet huren herfstvakantie op tienercamping Nederland Chalet huren herfstvakantie op tienercamping Nederland Chalet huren herfstvakantie op tienercamping Nederland
anwb
zoover
consuveilig
rtl4
vechtdal-fietsvierdaagse
anwb-5sterren