Camping voor oudere jeugd
Direct reserveren bij
vakantiepark het Stoetenslagh
Boeken

Reserveren

t/m

Camping voor oudere jeugd en voor gezinnen met tieners

Camping voor oudere jeugd: kom naar het Stoetenslagh

Bent u nog druk op zoek met uw gezin naar een camping voor oudere jeugd? Goed nieuws: u hoeft niet meer verder te zoeken. U bent namelijk bij ons vakantiepark aan het juiste adres! Kom naar onze 5 sterren camping en geniet van de geweldige voorzieningen en faciliteiten. Omdat onze camping voor oudere jeugd is geschikt, zeggen wij altijd: voor gezinnen met kinderen en tieners. Gedurende de zomer bieden wij een veelzijdig activiteiten programma aan en ook in verschillende leeftijdscategorieën. Kortom op camping voor tieners is er voor iedereen wel wat te doen!

Nog niet overtuigd? Wij hebben de voordelen van onze 5 sterren camping voor tieners voor u op een rijtje gezet:

  • Happy Fun Beach (indoorstrand 1250m2, volleyballen, klimbomen en een springkussen)
  • Tienerruimte de ‘Box’
  • Overdekt zwembad
  • Activiteiten voor alle leeftijden
  • Recreatieplas van 5 ha. met twee waterglijbanen en een Tubby Splash
  • Heerlijk tapasrestaurant en snackbar

Camping voor oudere jeugd, een unieke strandvakantie

Op camping voor oudere jeugd kunt heerlijk kamperen! Er zijn verschillende kampeerplaatsen zoals: comfort kampeerplaatsen  en comfort kampeerplaatsen met privé sanitair. Wilt u liever toch in een chalet overnachten? Dit is ook mogelijk op onze 5 sterren camping kies bijvoorbeeld een luxe en prachtige strandchalets. Ook zijn er velden waar honden zijn toegestaan. U kunt dus met een gerust hart uw hond meenemen naar camping voor oudere jeugd.

Op een vakantiepark is het natuurlijk ook heerlijk om eens uiteten te gaan, wij beschikken over een tapasrestaurant en snackbar. Hier kunt u heerlijke tapas eten, maar daarnaast ook a la carte dineren. Verder beschikken wij ook over bowlingbanen en handboogschietbanen, ook erg leuk voor een avondje uit tijdens uw verblijf!

Beleef een heerlijke strandvakantie in Overijssel op onze prachtige camping voor oudere jeugd. U zult gegarandeerd een geweldige vakantie beleven. Wilt u een keer langskomen om een kampeerplekje uit te zoeken? Dat kan natuurlijk! We helpen u graag verder. Graag tot ziens bij Vakantiepark het Stoetenslagh.

Camping voor oudere jeugd en voor gezinnen met tieners Camping voor oudere jeugd en voor gezinnen met tieners
anwb
zoover
consuveilig
rtl4
vechtdal-fietsvierdaagse
anwb-5sterren