Camping met tieners
Direct reserveren bij
vakantiepark het Stoetenslagh
Boeken

Reserveren

t/m

Camping met tieners, voor gezinnen met tieners en kinderen

Camping met tieners voor een onvergetelijke strandvakantie

Nog steeds druk op zoek naar een vakantie? Stop dan nu met zoeken. Vakantiepark het Stoetenslagh is namelijk de ideale plek komende zomer. Op onze camping met tieners zullen u en uw tieners een verrassende strandvakantie beleven. Camping met tieners is de ideale vakantieplek voor uw vakantie.

Op ons vakantiepark zijn vele voorzieningen en faciliteiten aanwezig. Denk hierbij aan een grote recreatieplas van 5ha met twee waterglijbanen. En wat te denken van de snelle Tubby Splash. Daarnaast is er ook op ons vakantiepark met tieners een boordevol animatieprogramma, het activiteiten programma is voor verschillende leeftijdscategorieën. Er is dus voor iedereen wel wat te doen op camping met tieners.

Bent u nog niet voldoende overtuigd? Hieronder de voordelen van camping met tieners.

  • Recreatieplas 5h
  • Activiteiten programma voor alle leeftijden
  • Twee waterglijbanen+ TubbySplash
  • Tienerruimte ‘De Box’
  • In de schoolvakanties iedere avond disco in de Box
  • Tapasrestaurant en snackbar

Camping met tieners avondactiviteiten voor ultiem plezier

Gedurende uw vakantie kunt op onze 5 sterren camping kunt u de leukste avondactiviteiten verwachten. Zoals de vele  spelavonden, talentenshows, bingo’s en natuurlijk karaoke avonden. Maar ook is er aan de tieners gedacht hiervoor is een speciale ruimte namelijk de  ‘Box’. Hier ontmoeten uw tieners leeftijdsgenoten en kunnen zij gezellig samen chillen, een potje darten, gamen of lekker tv kijken. Elke avond in de schoolvakanties is er een disco in de box. Dan kunnen uw tieners dus lekker dansen en plezier maken met vrienden en vriendinnen.

Maar ook zijn er op onze camping met tieners twee volautomatische glow in the dark bowlingbanen aanwezig. Hier kunt u heerlijk een potje bowlen. U kunt het bowlen combineren met een avondje uiteten in ons prachtige tapasrestaurant. De koks maken voor u de heerlijkste vis, vlees en kip tapas. Wilt u liever toch a la carte dineren? Geen probleem de koks maken ook voor u de heerlijkste a la carte gerechten.

Heeft u nog vragen, of wil u een keer komen kijken? Neem dan gerust contact met ons op. Mail naar: info@stoetenslagh.nl of bel met 0523 - 638 260.

Camping met tieners, voor gezinnen met tieners en kinderen Camping met tieners, voor gezinnen met tieners en kinderen
Logo ANWB
Zoover-Award-Silver
kids vakantieaanbieder awards 2020