Camping met pubers
Direct reserveren bij
vakantiepark het Stoetenslagh
Boeken

Reserveren

t/m

Camping met pubers: een unieke vakantie op 5 sterren camping

Camping met pubers: ervaar deze zomer een verrassende strandvakantie

Wilt u deze zomer naar een camping met pubers? Goed nieuws: u hoeft niet meer verder te zoeken. Vakantiepark het Stoetenslagh is de ideale plek! Hier zullen u en uw pubers een prachtige strandvakantie beleven.

Onze 5 sterren camping met pubers heeft verschillende voorzieningen en faciliteiten. Daarnaast heeft deze 5 sterren camping een prachtig overdekt strand. Hier kun je lekker een potje volleyballen, springen op het springkussen en klimmen in onze klimbomen. Tevens kunt u als ouder lekker relaxen in onze loungebanken, lekker met een kopje koffie en wat lekkers. Op camping met pubers is er ook een boordevol activiteiten programma voor uw pubers. Verder is het animatieprogramma zo opgesteld dat er in iedere leeftijdscategorie wel wat te doen is. Zo is de vakantie voor iedereen leuk en bovendien onvergetelijk.

Bent u nog niet genoeg overtuigd? Hieronder alle voordelen van camping met pubers:

  • Veel sport- en spelactiviteiten gedurende de zomer
  • In de schoolvakanties, iedere avond een disco in de box
  • Recreatieplas van 5ha met twee waterglijbanen en een Tubby Splash
  • Zwemmen in een overdekt zwembad
  • Boordevol animatieprogramma
  • Snackbar en tapasrestaurant
  • Veel spelavonden in de zomer
  • Iedere ochtend verse broodjes in onze winkelcorner
  • Maar ook de Happy Fun Beach (gaaf indoor strand van 1250m2)

Camping met pubers voor een verrassende strandvakantie in Overijssel

Ook is er op de camping een speciale plek voor tieners genaamd de ‘Box’.¬† In de Box kunnen uw pubers onder andere nieuwe leeftijdsgenoten ontmoeten en nieuwe vriendschappen opbouwen. Ook iedere avond in de schoolvakanties is er een disco in de box. Willen u en uw pubers een onvergetelijke vakantie beleven? Boek dan nu uw vakantie!

Op camping met pubers zijn vele overnachtingsmogelijkheden, zoals kamperen op onze comfort kampeerplaats en comfort kampeerplaatsen met privé sanitair. Zit u toch liever in een chalet? Geen probleem! Camping met pubers heeft verschillende soorten chalets voor 4 of 6 personen en vergeet bovenal niet onze prachtige strandchalets aan het water.

Wilt u een keer langskomen om de camping te bezichtigen? U bent van harte welkom op Vakantiepark het Stoetenslagh! Ook mag u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Mail naar: info@stoetenslagh.nl of bel met 0523 - 638 260.

Camping met pubers: een unieke vakantie op 5 sterren camping Camping met pubers: een unieke vakantie op 5 sterren camping
anwb
zoover
consuveilig
rtl4
vechtdal-fietsvierdaagse
anwb-5sterren